Kaip turi elgtis tikras komunistas

Autorius: Antifašistas-antirasistas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-05-11 08:50:15, skaitė 574, komentavo 2

Kaip turi elgtis tikras komunistas

Pochui kiek žuvo europiečių , svarbiausia kad po antrojo pasaulinio karo , buvo pasmerktos rasistinės idealogijos , prasidėjo dekolonizacija juodaodžiai susilygino teisėmis su baltaodžiais buvo įteisintos mišrios santuokos , po karo nebebuvo persekiojami seksualinės mažumos , baltoji rasė prarado dominuojančią padėtį dėl to visai žmonijai palengvėjo gyvenimas išskyrus baltiesems  rasistams , tačiau ištiesu kol išlieka nors vienas baltasis vyras ir viena balta moteris, kova prieš fašizmą ir ksenofobija  tęsiasi. Nors baltoji rasė yra mažuma šioje planetoje, vis dar yra šimtai milijonų baltų žmonių, kurie gali būt potencialus fašistai ir gali grasinti likusiai žmonijai .Karas ištiesu bus laimėtas kai puskutinis fašistas - rasistas padvės .

Pacituosiu tikros komunistės baltosios moters ištekėjusios už juodaodžio žodžius "Pasaulis tampa globalus. Nacijos išnyksta ir tai nuostabu. Žemė tampa bendra. Kodėl žmogus iš Nigerijos negali atvažiuoti čia ir gyventi su savo šeima? Be vizos ir be paso. Tai bendra žemė. Pabuskite! Pasaulis turi būti spalvotas. Valstybės, nacijos ir religijos turi išnykti!..""O kas su tuo nesutinka -nacistinis provokatorius!."

Tikrų komunistų ir kovotojų prieš rasizmą  norai ir siekiai čia gan aiškiai įvardinti – „Pasaulis turi būti spalvotas. Valstybės, nacijos ir religijos turi išnykti!..“.Tikras komunistas ar komunistė  jei priklauso baltajai rasei privalo : Jei spalvotos rasės brolis užsinorės sekso , komunistas baltosios rasės kilmės turi patenkinti , kitaip jis bus traktuojamas kaip apsimetęs komunistu fašistų šnipas , o kaip žinia visi fašistai labiausiai saugo savo kraujo tyrumą ,beje seksas su juodaodžiais nuostabus tik juodaodis gali padaryti balta moterį laimingą .Dėl kraujo tyrumo nesijaudinkite ,nes iš tiesų tai yra rasistinis fašistų  briedas kuri paneigė komunistų mokslininkai ."Rasės grynumo idėja neturi jokio mokslinio pagrindo. Rasė – apibendrinimas. Nėra jokio pavojaus dėl tarprasinių santuokų, juk įvairus genetinis fondas gyvybingesnis už vienodą. "

Baltųjų dominavimas – irgi faktais nepagrįstas melas. Pagrįstas grubiu ir išgalvotu pseudomoksliniu palyginimu, atliktu XIX amžiuje.

Baltieji žmonės turi rasti savų priežasčių kovai prieš susvetimėjusią neteisėtą baltųjų viešpatavimo sistemą. Rasinių problemų ignoravimas griauna pačių baltaodžių identitetą, todėl būtina suartėti su kitos odos spalvos žmonėmis, kurie akivaizdžiai kenčia nuo rasizmo. "

Tai pat komunistai turi visokeriopai remti spalvotus žmones .Išvardysiu 10 punktų .

1.Balti žmonės, jei neturite palikuonių,atiduokite savo turtą juodiems žmonėms.

2. Balti žmonės, jei paveldėsite turtą, kurį ketinate parduoti atiduokite jį juodai šeimai.

3. Jei esate daugiabučių namų statytojas, pastatykite namą juodojų rajone ir leiskite juodiems žmonėmis gyventi nemokamai.

4. Jei turite 2 arba daugiau namų, atiduokite juos juodiesiams žmonėms .

5. Baltieji , perrašykite turtą savo valią, jei tavo įpėdinių įpėdiniai yra rasistai, juodiesiams žmonėms .

6. Baltieji žmonės perskirstykite mėnesines išlaidas, taip kad dalis lėšu atitektų juodiesiams tam kad iš suaukotų pinigų šie galėtų įsigyti žemę.

7. Baltieji žmonės, ypač baltos moterys, jei dirbate su rasistu, paprašykite savo viršininką jį atleisti iš darbo , kitaip jūs esate jo bendrininkas.

8. Grįžęs prie 7 punkto, visi naciai, rasistai, Ku Klux Klano nariai turėtų būti atleisti iš darbo. Skambinkite policijai, jei įtariate ką nors iš jų .

9. Grįžęs prie taško 8 - jei kažkas išgirdo netyčia arba pastebėjote, pirmiausia gaukite nuotrauką, surinkite vardą ir papildomą informaciją apie šiuos žmones, kad jie būtų atskleisti. Bet jei jie jums naudingi - pirmiausia juos visiškai išnaudokite.

10. Atsižvelkite į du dalykus: kova su baltos viršenybės visada ir visur, taip pat aukoti savo pinigus organizacijoms, kovojančioms su baltos viršenybės ir padėti juodiems žmonėms.

Atsiminkite broliai komunistai dėl istorinės kaltės kyla moralinė europiečių priedermė atlyginti pietinio pusrutulio gyventojams padarytą žalą. Mūsų gerovė remiasi kitų skurdu. Todėl migrantai iš Afrikos tam tikra prasme tik pasiima tai, kas jiems priklauso. „Europa jiems skolinga viską: būstą, aprūpinimą, sveikatos priežiūrą, padorius atlyginimus, nedelsiamą jų reikmių patenkinimą ir jų tapatybės gerbimą. Dar prieš jų pėdai paliečiant mūsų žemę, jie jau yra kreditoriai, reikalaujantys atiduoti skolas.

Visų valstybių tautų ir rasių  darbo žmones vienykimes  kai bus sunaikintas rasizmas paskutinė nacistinio rėžimo liekaną tada bus įmanoma sukurti šviesų rytojų . Ateities modernusis žmogus turi tapti  sumaišyto kraujo. Rasės ir klasės išnyks pasekoje įveikimo erdvės, laiko, prietarų. Būsima eurazijinė-negroidinė rasė, išoriškai panaši į senovės egiptiečių, pakeis tautų įvairovę asmenybių įvairove. Tik tuomet bus įmanoma pasaulinė marksistinė revoliucija !