Dėl ko niekada neverta pergyventi

Autorius: ŠeimaIrNamai.eu Šaltinis: http://seimairnamai.eu/del-ko-... 2018-04-25 12:00:03, skaitė 502, komentavo 0

Dėl ko niekada neverta pergyventi

Nuo vaikystės tėvai supančioja mus įvairiausiais draudimais. Dauguma mokytojų, nepaisant pedagoginio išsilavinimo, daro tą patį. Knygos ir moteriški žurnalai mirga antraštėmis „Ko negalima daryti santykiuose“.

Kiekviena mergina nori patikti vyrams, siekia turėti teigiamą reputaciją, o tai verčia laikytis įvairiausių, kartais visiškai absurdiškų taisyklių ir įkalinti save standartų narvuose. Besistengdama tapti geresne, ji dažniausiai tampa kompleksuota ir visiškai sutrikusia. Pakapsčius giliau, paaiškės, kad kai kuriuos prietarus ir siekius vertėtų visam laikui išmesti iš moteriškų galvelių.

Sentimentalumas – gėdingas. Priimta manyti, kad moteris turi būti maksimaliai racionali ir šaltakraujiška. Tokia savotiška verslo ryklė su sijonu, kuriai nereikalinga romantika, nereikia gėlių, saldainių ar globos. Tačiau kas, jeigu ne moteris atneš į vyrų pasaulį švelnumą, subtilumą, jaukumą? Kas paliks vyro širdyje pačius šilčiausius prisiminimus? Stipriosios lyties atstovai pajėgūs jausti itin stiprias emocijas, damų uždavinys – sugebėti jas pažadinti.

Visada idealiai graži. Idealas, kaip žinia, tam ir idealas, kad jo neįmanoma pasiekti. Tačiau mes kažkodėl visą laiką stengiamės atitikti žurnalų paveiksliukus ir nuotraukas iš Instagramo. Smulkius „neatitikimus“ galima pašalinti kosmetika, o štai pernelyg platūs klubai ar nestandartinė nosies forma gali sukelti moteriai tikrą neviltį ir priversti gultis po chirurgo peiliu. Mes pamiršome, kad daugelio gražuolių veidai – komercijos produktai ir Fotošopo rezultatas. Vyrus labiausiai traukia tvarkingos, save prižiūrinčios moterys, turinčios savo individualybę, o ne standartinės Barbės.

Su amžiumi susiję kompleksai. Jaunos moterys gėdinasi savo amžiaus ir siekia pridėti sau kelis metus, o peržengusios 25-30 metų slenkstį daro atvirkščiai. Iš tikrųjų kiekvienas amžius yra savaip nuostabus, kaip ir gyvenimas visada puikus, jeigu moki gyventi. Kvaila susikoncentruoti ties mintimis apie amžių, kur kas protingiau pagalvoti, kaip nugyventi gyvenimą ryškiau ir laimingiau.

Reikia būti kuklesnei. Savęs nemylinčios ir nevertinančios moterys dažniausiai tampa puikiais taikiniais įvairaus plauko vyrams-tironams ar veidmainėms draugėms, kai tuo tarpu save vertinti įpratusios damos susižeria viską, kas geriausia. Taip, labai nedaug vyrų gali palepinti tave Ferariu ir briliantais, tačiau svarbiausia yra meilė ir pagarba, kurios esate verta jau šiandien, tiesiog šiuo momentu. Pradėjusios gerbti save, atsidursite savo asmeninėje gyvenimo viršūnėje.

Šaltinis