LT klapčiukai, vardan švento tikslo, apgavo ES ne tik dėl pensijų, bet ir dėl MMA

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/lt-kla... 2018-01-24 23:20:32, skaitė 955, komentavo 0

LT klapčiukai, vardan švento tikslo, apgavo ES ne tik dėl pensijų, bet ir dėl MMA

pav.png
Nuotr. greatdecisions.tv

Jau buvo skelbta, kaip Lietuvos klapčiukai, vardan švento tikslo – kad mūsų šalis būtų priimta į Europos Sąjungą – 1995 metais pasirašė vieną dokumentą, kurio niekada nevykdė ir nesiruošia vykdyti.

Lygiai tokių pačių kilnių tikslų vedami, Lietuvos klapčiukai pasirašė, o Seimas ratifikavo ir dar vieną dokumentą, kurio Lietuva niekada nevykdė ir, bent jau kol kas, nesiruošia vykdyti.

Minėtus dokumentus Lietuva privalėjo pasirašyti, nes be to nebūtų priimta ES, o jei nebūtų priimta į ES, milijardines lėšas, kurias dabar sėkmingai įsisavina, matytų kaip savo ausis.

Advokatas prof. dr. Stanislovas Tomas ir ekspertai.eu steigėjas Audrius Nakas sausio 23 d. „PressJazz pokalbiuose“ apie tai ir pasikalbėjo.

P. S.

Lietuva labai norėjo įstoti į ES, į Europos tautų ekonominės gerovės sąjungą.

Tam, kad galėtų tapti šios ekonominės ir politinės bendrijos nare, stojančioji šalis turi prisiimti daug tarptautinių įsipareigojimų – pvz., Lietuva privalėjo uždaryti senąją atominę elektrinę.

Įsipareigojimų, kuriuos laisva valia prisiima stodama į ES, šalis turi griežtai laikytis.

Vienas iš tokių įsipareigojimų turi būti Europos socialinė chartija (Chartija), kurią Lietuva ratifikavo 2001-aisiais, įsipareigodama griežtai laikytis jos reikalavimų.

Įdomu tai, kad tuos reikalavimus Lietuvos valdžia pasirinko pati, nes kiekvienai šaliai suteikta teisė pagal tam tikras ribas pačiai apsispręsti, kokius Chartijos straipsnius ji įgyvendins. Lietuvos prisiimti įsipareigojimai išvardyti prezidento Valdo Adamkaus 2001 m. gegužės 15 d. pasirašytame įstatyme dėl Chartijos ratifikavimo.

Tačiau 2012-aisiais paaiškėjo, kad Lietuva ne tik nesilaiko šio labai svarbaus tarptautinio susitarimo, bet net ir neketina jo laikytis.

Kalbant paprasta žmonių kalba - didelė dalis Lietuvos gyventojų yra sąmoningai skurdinami, ramiai nusispjaunant į prisiimtus tarptautinius įsipareigojimus.