"Lietuvos" masiniai durninimo organai pučia į vieną ... dūdą su pasauline abortų industrijos mafija

Autorius: Rimantas Dagys Šaltinis: https://www.facebook.com/riman... 2018-01-23 22:50:38, skaitė 1349, komentavo 0


Normalių žmonių plakatas

Savaitgalį JAV vyko du renginiai, sutraukę tūkstančius žygiuotojų. Vienas renginys - Moterų žygis prieš Trumpą. Jame daug kalbėta už abortus, imigraciją ir t.t. Kitas renginys - Žygis už gyvybę, kurio dalyviai į abortus žvelgė iš kitos perspektyvos. Žmogaus, dėl kurio gyvybės nutraukimo sprendžia kiti, perspektyvos. Šiame renginyje tiesioginės transliacijos būdu iš Baltųjų rūmų kalbą pasakė ir pats Trumpas.

Viena iš kalbos citatų:

"Žinome, kad gyvybė yra didžiausias stebuklas iš visų. Matome tai kiekvienos naujos mamos akyse [...] Dėkoju visiems, atviromis širdimis ir nepailstamu atsidavimu besistengiantiems, kad tėvai gautų rūpestingą paramą, reikalingą pasirinkti gyvybei [...] JAV turime vieną liberaliausių abortų reguliavimų pasaulyje. Esame tarp tokių šalių kaip Kinija ar Šiaurės Korėja, kur leidžiama pasirinkti vėlyvą abortą. Eilėje valstijų įstatymai leidžia atlikti abortą, kai moteris yra devintame nėštumo mėnesyje. Tai neteisinga. Tai turi keistis".

Gal meilė abortų pramonei yra viena iš priežasčių, kodėl ultraliberalioji žiniasklaidos dalis taip nemyli Trumpo? Spėkite, apie kurį renginį beveik nebuvo informacijos. Atrodo, kad žiniasklaida vis labiau perteikia ne žinias, bet skleidžia ideologinę propagandą. Skirtingų šaltinių teigiama, kad žiniasklaida apie Moterų žygį informavo 3-7 kartus daugiau nei apie Žygį už gyvybę. Beje, ir Lietuvoje apie pastarąjį nepranešė, berods, nei vienas iš didžiųjų šaltinių. Ar tokios žmonių minios tikrai nėra dėmesio verta aktualija?


Išgamų vaikžudžių plakatas