Paskutiniai pliko bebro pasispardymai: Karbauskio šaškių partija prieš LRT skydininkus

Autorius: Edmundas Jakilaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/edmun... 2018-01-23 01:19:49, skaitė 3801, komentavo 5

Paskutiniai pliko bebro pasispardymai: Karbauskio šaškių partija prieš LRT skydininkus


Kombinatorius, šūdeličio pačiulptukas, vagis. Prie Stalino būtų sušaudytas arba išsiųstas 25-eriems metams persiauklėti, su turto konfiskacija

LDiena.lt: organizuotos vagių gaujos, užgrobusios valdžią Lietuvoje, etatinis pačiulptukas ir valdiško iždo vagis, laisvu nuo vogimo metu prisimetinėjantis "žurnalistu", išsitraukė seną konservatnykų beretę - "rusai puola". Vargšas, nuo pernelyg sotaus gyvenimo nuplikęs bebras nesupranta, kad prieš absoliučią daugumą Lietuvos piliečių šis konservatinių prieglušių naudojamas psichotroninis ginklas yra visiškai beveiksmis.

Ką gi, skaudžios pamokos dar laukia itin verslaus išgamos - pliko bebro.
---

Edmundas Jakilaitis:

Gerai, kad vienas labiausiai patyrusių politikų žvelgia plačiau. Nuo savęs dar pridedu kelis klausimus Ramūnui Karbauskiui, kurie, mano galva, yra ne mažiau esminiai nei ankstesni:

1. Ar Jūs asmeniškai, ar, Jūsų žiniomis, Jūsų tėvas esate susitikę ar kitu būdu bendravę su Sergejumi Naryškinu? 
(S. Naryškinas - buvęs Rusijos federacijos Dūmos pirmininkas, dabar - Rusijos užsienio žvalgybos SVR vadovas, vienas artimiausių V. Putino aplinkos žmonių.)

2. Su kokiais Rusijos Federacijos politikais ir pareigūnais esate susitikęs nuo 2000 ųjų metų iki dabar?

3. Ar susitikimus su Rusijos federacijos pareigūnais ir politikais Jums ir, Jūsų žiniomis, Jūsų tėvui yra organizavusi Kazimira Prunskienė? Jei taip, tai kokius?

4. Ar K. Prunskienės anūkas T. Vaitkus yra kaip nors susijęs su Jumis, Jūsų įmonėmis, ar yra vykdęs Jūsų pavedimus ar atlikęs Jums paslaugas?

Vis tikiuosi užduoti tiek senus, tiek naujus klausimus. Gal kada pavyks...