Faktiškai jis pasakė, kad R. Paksas yra Kremliaus agentas

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/faktis... 2017-12-07 23:18:03, skaitė 1487, komentavo 1

Faktiškai jis pasakė, kad R. Paksas yra Kremliaus agentas

brexita-trump-01.png
Pasak aukštų Lietuvos teisininkų, referendumo dėl Brexito ir JAV rinkimų repeticijas, Kremlius vykdė Vilniuje, taip vadinamo Paksogeito metu.

Ekspertai.eu laidai „AKTUALNY wezwanie“, advokatas Stanislovas Tomas pakomentavo Konstitucinio teismo pirmininko Dainiaus Žalimo ir Lietuvos atstovo Europos Žmogaus Teisių Teisme (EŽTT) Egidijaus Kūrio įžvalgas dėl Rolando Pakso situacijos ir daugelį metų nevykdomo EŽTT sprendimo.

D. Žalimas lapkričio 17 d. Seime vykstant diskusijai-seminarui „Europos Žmogaus Teisių Teismo (EŽTT) sprendimų vykdymas Lietuvoje“ atsakydamas į politikos mokslų studento teiginį, kad Rolandas Paksas naudojasi teismo sprendimo nevykdymu, pasakė, jog ne „Rolandas Paksas naudojasi, o Rusijos Federacija“.

O E. Kūris atskleidė, kad R. Pakso istorija tai buvo Rusijos repeticija ruošiantis Brexitui ir JAV prezidento rinkimams, kuriuos, kaip žinome, laimėjo Donaldas Trampas (Donald Trump).

„Kadangi Jungtinių Tautų teisme nėra nė vieno lietuvio, šis teismas daug objektyvesnis negu Strasbūro“, - teigia S. Tomas, kuris atstovavo R. Paksą ir laimėjo dvi R. Pakso bylas prieš Lietuvą – pirmąją Europos žmogaus teisių teisme 2011 m. sausio 6 d. ir antrąją Jungtinių Tautų Žmogaus teisių komitete 2014 m. kovo 25 d.

Laida „AKTUALNY wezwanie“ vyksta darbo dienomis „PressJazz TV“ kanale. Laidoje kalbama apie viską, tik ne apie pinigus.