Kvailas moka du kartus, o minkštakiaušis - visą gyvenimą. Estai ir latviai Holokausto industrijos šantažistams nemokėjo išvis, o iš 128 mln. susimokėjusių lietuvių bus reikalaujama daugiau

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-11-09 23:26:45, skaitė 2308, komentavo 16

Kvailas moka du kartus, o minkštakiaušis - visą gyvenimą. Estai ir latviai Holokausto industrijos šantažistams nemokėjo išvis, o iš 128 mln. susimokėjusių lietuvių bus reikalaujama daugiau

Labai keista jaustis tikru Pranašu ir sėkmingu Ateities spėjiku. Tačiau toks esu.

Ir juokams čia ne vieta - dar 2010 - 2011 m. karštose diskusijose dėl Geros valios 128 mln. kompensacijų žydų bendruomenei už okupacinių valdžių nusavintą bendruomeninį turtą, oponentams aršiai šūkaujant, kad tokiu būdu mes išspręsime visas problemas su pasaulio ir Lietuvos žydų bendruomenėmis ir jie nuo mūsų atsikabins visiems laikams, aiškiai ir nedviprasmiškai išpranašavau, kad bus priešingai.

Kad šitas riebus kąsnis iš krizinio Lietuvos biudžeto tik sukurstys Holokausto industrijos veikėjų apetitą ir įpusėję ryti šį gabalą, jie iškart pareikalaus naujo. Nes su šantažistais ir reketininkais kitaip nebūna - niekur ir niekada.

Iš pradėjusio mokėti naivuolio bus reikalaujama dar, dar ir dar. Be galo ir be krašto. O nuo pasiuntusio velniop akiplėšos dar pašokinėję greičiausiai atsikabins. Pasaulio praktika tai aiškiai parodo.

Todėl mūsų kaimynai latviai ir estai, kurių parlamentai ir Vyriausybės Holokausto industrijos šantažistų reikalavimų prieš tuos dešimt-šešis metus nepuolė tenkinti, ramiai gyvena toliau ir nesuka sau dėl to galvos.

O mes, pademonstravę minkštumą ir nuolaidumą šantažįstams, esame atakuojami jų ir toliau. Sumokėjome 300 tūkst. litų kažkokiam rabinėliui-ekspertui už pavaikščiojimą su virgulėmis aplink Sporto rūmus - gavome jo talmudinės kontoros raštą, kad viskas gerai - žydų kapinių ten nebėra.

Bet atsirado kitos talmudinės kontorėlės, kurios nepripažįstą anų išvadų ir vėl pradeda sukti "niokojamų žydų kapinių" karuselę iš naujo, tikėdamosios, kad naivi lietuvių Vyriausybė ir vėl sumokės. Nors, kiek pamenu, tas kapines iš žydų bendruomenės statyboms išpirko dar Rusijos caro valdžia XIX a. pabaigoje?

Tas pats nutiko ir su "kompensacija už bendruomeninį turtą".

Kvailiai ir naivuoliai šaukė, kad tai bus viskas, kad nieko daugiau nemokėsime nei cento. O šantažistų taktiką suprantantys žmonės teigė, kad tikrai pareikalaus dar. Ir labai didelė tikimybė, kad mokėsime vėl. Šį kartą "kompensacijas už karo metu dingusį privačių asmenų turtą".

O paskui - vėl mokėsime. Gal už moralines kančias ar dar ką nors sunkiai apčiuopiamo bei pamatuojamo? Dar nežinau už ką, bet 100%, kad pareikalaus. Šantažistų ir minkštakiaušių santykiuose kitaip nebūna ir būti negali.

Kas dar nesuprato, apie ką aš čia - žiūrėkite tekstus:

https://tv.lrytas.lt/…/zydai-reikalauja-kad-lietuva-grazin…/

https://www.delfi.lt/…/jav-atstovai-ragina-lietuva-grazinti…

http://www.diena.lt/…/r-karbauskis-kompensacijos-zydams-uz-…

---
Baigdamas rašinėti susimąsčiau - o juk "dušanskių klano" nariai, visos tos rūtos vanagaitės, sergėjai kanovičiai ir mariai ivaškevičiai nuolat pasakoja, jog neva "...lietuviai žudė žydus dėl panešiotų kelnių, batų bei sijonų, kuriuos vilkdavosi dar šiltus, kruvinus, ką tik nuplėštus nuo lavonų"?

Briedas, žinoma, bet juk vaizdelis psichologiškai paveikus silpnesnio maumenėlio žmogeliams? Tai gal siekdami patenkinti Holokausto industrijos šantažistų reikalavimus "grąžinti jiems privatų nužudytų žydų turtą" surenkime kokią kompensavimo natūra akciją?

Žinoma, žydšaudžiai ir jų anūkai tas žydų kelnes, batus bei sijonus senų seniausiai sunešiojo, bet jeigu jau Holokausto industrijos veikėjams taip labai jų reikia, tai gal lietuviai gali surinkti kokį desėtka-kitą tūkstančių tų panešiotų rūbų ir panašių rakandų komplektų ir iškilmingai įteikti Zuroffui bei jo bendražygiams? Tegul išdalina tiems, kam vis dar aktualu.

Jeigu jau jiems taip skaudą širdį dėl tų žuvusių bendratautiečių rakandų ir drabužių?