Garsaus chirurgo Uglovo dieta!

Autorius: Paranormal Šaltinis: https://paranormal.lt/uglovo-d... 2017-10-25 21:33:15, skaitė 1893, komentavo 0

Garsaus chirurgo Uglovo dieta!

Žinomas chirurgas ir visuomenės veikėjas Fiodoras Uglovas (Федор Углов) visada turėjo puikią sveikatą ir gyvenamo iki 103 metų. Be to, akademikas būdamas 100-metis, lengvai atlikdavo sudėtingiausias operacijas! Dėl šios priežasties jis buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą, kaip seniausias praktikuojantis chirurgas Rusijoje ir NVS.

Neabejotinai Uglovas sugebėjo nugyventi tokį ilgą amžių, dėl sveikos gyvensenos ir tinkamos mitybos. Profesorius tikėjo, kad antsvoris ir maisto perteklius yra pagrindiniai mūsų sveikatos priešininkai, visų negalavimų ir priešlaikinio senėjimo priežastis.

Garsaus chirurgo Uglovo dieta!

Kokia yra profesoriaus Uglovo ilgaamžiškumo paslaptis?

  1. Aukštas fizinis ir psichinis aktyvumas.
  2. Visiškas atsisakymas alkoholio ir tabako.
  3. Maisto apribojimas.
  4. Griežtas darbo ir poilsio režimo laikymasis.
  5. 7-8 valandos miego per dieną.
  6. Organizmo grūdinimas.

Visi šie nurodymai yra paprasti ir prieinami, bet pagrindinis akcentas Uglovo buvo, žinoma, mityba. Profesorius pats mitybą šią vadino «rytų» ir primygtinai rekomenduoja ją visiems ir visą! Be to, laikantis panašios dietos, galima numesti 3-5 papildomus kilogramus ir puikiai išvalyti organizmą.

Profesoriaus mityba yra lengvai toleruojama, puikiai subalansuota ir nereikalauja uolaus kalorijų skaičiavimo. Pats Uglovas rekomenduoja maitintis pagal laikrodį, bet galima pritaikyti dietą pagal savo laiką. Taigi, pradėkime.

9 val. puodelis juodos arbatos arba natūralios kavos su nedideliu kiekiu cukraus, net ne daugiau, kaip 1 šaukštelis.

11 val. 1 kietas virtas kiaušinis, o desertui - 8 slyvos, anksčiau mirkytos vandenyje.

14 val. pietūs pagal Uglovą - tai 200 g virtos vištienos, žuvies ar liesos kiaulienos, 100 g šviežių arba virtų kopūstų (galite pakeisti į morkas) ir 1 sultingas apelsinas.

17 val. 30 g kieto neriebaus sūrio, obuolio ar dar kartą apelsinas.

20 val. paskutinis valgis, nedaug riebaus kefyro arba rauginto pieno.

Tai viskas! Maisto dietą pagal Uglovą turi būti paprasta ir natūrali. Pats Uglovas rekomenduoja nueiti nuo stalo šiek tiek alkaniems ir nesigulti į lovą, nemiegoti, ne ilsėtis.

Pasistenkite laikytis tokio rėžimo maždaug 10 dienų ir pasijusite daug sveikesni, juosmenis taps pastebimai plonesni.  Uglovo dieta trunka 10 dienų.