Valdžiagyvių propagandos mašina pradeda buksuoti savo propagandistiniame mėšle.

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-10-09 11:55:00, skaitė 1073, komentavo 4

Valdžiagyvių propagandos mašina pradeda buksuoti savo propagandistiniame mėšle.

Komentaras po P. O. Indriūnaitės propagandiniu straipsneliu Delfyje - "Kremliaus trolių taikinys – nusivylusios ir patiklios bendruomenės"

Komentatorius pasivadinęs Kovotojas su delfio melo propaganda
Parašytas 2017-10-07 09:28 iš IP: xx.60.xxx.148.xx (Dėl asmens duomenų apsaugos - užtušuoju)

Metų  metus į Lietuvos informacinę erdvę pumpuotas Vakarų kolonizatoriams palankus melas, rusofobinė karo propaganda, militaristinė isterija, tautinė neapykanta rusams ir Rusija - šitas rinktinių Lietuvos informacinio karo nusikaltėlių monolitas ima braškėti. Lietuvos informacinio karo nusikaltėliai ir jų užsakovai jau nebegali patikėti, kad jų kasdienis, beribis melu, jų absoliučiai degradavusio elitarizmo etika, įžūlus cinizmas ir nuolatinis tyčiojimasis iš visų Lietuvos padorių žmonių jau nebeveikia ir yra atmetamas masiškai.

Lietuvos informacinio karo nusikaltėliai negali patikėti, kad jų parsidavėliškumas ir fiziologinis atgrasumas iššaukia absoliučios daugumos padorių žmonių Lietuvoje panieką elitiniams prasivogusiems niekšams, degradavusiems sukčiams. Visą gyvenimą vogusiems ir tai vadinusiems "darbu", "sėkmės istorija", nieko gero niekam nepadariusiems 1 procentui turtuolių ir jį aptarnaujantiems gerai apmokamiems informacinio  karo prieš lietuvių tautą ir Lietuvos valstybę nusikaltėliams yra sunku patikėti, kad socialiniuose tinkluose susiformavusi aktyvių piliečių informacinė rezistencija susikompromitavusios valdžios melo propagandai, nusikalstamo elito, su tauta nieko bendro neturinčių "patriotų" psichologiniam terorui atsirado natūraliai, kaip dėsninga reakcija į "patriotų" diktatūrą, proamerikietiškų niekšų terorą. Informacinio karo nusikaltėliai Lietuvoje, kurie visą gyvenimą tik tai ir darė, kad parsidavinėjo patys, pardavinėjo savo artimus, draugus, Tėvynę, Lietuvą, tautos nacionalinius interesus, negali patikėti, kaip po šitiek metų jų vykdyto teroro tautoje galėjo kilti rezistencija, tautoje atsirado kovotojai, kurie tai daro - NEMOKAMAI!!!

Sveikinu, bičiuliai. Tai yra Pergalė! Tai yra informacinės blokados tautos sąmonėje griuvimas.

Visus melo ir propagandos rupore delfyje (iš didžiosios raidės nesirašo) ir kituose Lietuvos sąmonės kolonizacijos masinės dezinformacijos priemonėse išvardintus resursus ir asmenis, kovojančius su Lietuvos presstitucija kovotojus už Tiesą, Žodžio laisvę ir Teisingumą - SVEIKINU. Darbo dar daug kovoje su Lietuvos presstitutėmis ir jų suteneriais, tačiau mūsų reikalas teisingas, pergalė bus mūsų.

Kova dabar vyksta ne rinkimų cirkuose ar mitinguose - pagrindinė kova vyksta kiekvieno žmogaus sąmonėje, prote. Nebijok sakyti susikompromitavusiai Lietuvos (JAV kolonijos) administracijai ir jų presstitutams tiesą - tiesa šiuos vampyrus veikia kaip saulės šviesa.

Fašizmo nugalėtojau, pokario Lietuvos atstatytojau, galingos pramoninės, aukštos kultūros, atominės, galingos jūrinės valstybės Lietuvos kūrėjau - nesijausk kaltu prieš žmones, kurie visa tai sunaikino, išvogė ir nieko gero nepadarė, nieko nepastatė, nieko nesukūrė. Tiesa nugalės.

Stok į kovą su kapitalo ir išnaudotojų mikroskopine mažuma, su jų melo propagandos mašina!
----------------------------------------------------------------

Ačiū Tau mielas žmogau. Pritariu kiekvienam Tavo žodžiui.