Rusija vėl atakavo Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/rusija... 2017-10-02 16:15:40, skaitė 2034, komentavo 3

Rusija vėl atakavo Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę

screen-shot-2017-10-02-at-11-34-25.png
Apibendrintos biografijos NKVD gaisrininko (vėliau tremtinio) duktė, kolaborantė, Lietuvos Nepriklausomybės priešininkė, komunisto Mykolo Burokevičiaus bendražygė, Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, fotosesijų su vaikučiais ir karine technika fanė, Konstitucijos garantas, daugelio tautinių ir tremtinių renginių dalyvė bei gerųjų iniciatyvų iniciatorė LR prezidentė D. Grybauskaitė.

Rusijos provokacijos prieš Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę tęsiasi. Rugsėjo 30 d. Kremliui paklusnios TVC televizijos laidos „Post scriptum“ eteryje, daugiamilijoninės auditorijos akivaizdoje vėl buvo išpiltos melo ir dezinformacijos srutos ant mūsų šalies vadovės.

Laidoje buvo buvo bandoma įtikinti, kad D. Grybauskaitė esą buvo aktyvi komjaunuolė, komunistė ir priklausė KGB. O jos visa politinė misija – išpildyti skaliko ariją amsint ant Rusijos. Maža to – buvo bandoma įteikti, kad D. Grybauskaitė, po prezidentinės kadencijos, netaps viena iš Europos komisarių.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Maskva per savo ruporus atakuoja Lietuvos prezidentę.

Tai dar kartą patvirtina Lietuvos valdžios jau keletą metų iš eilės skelbiamus faktus, kad teroristinė Rusija ruošiasi karinei invazijai į NATO ir Europos Sąjungos valstybę Lietuvą.

Keli susiję:

Lietuvos propagandistai be Rusijos, kaip dramblys be straublio

ZAPAD įrodė, kad Rusijos grėsmė yra išaugusi, todėl reikia stiprinti atgrasymą ir gynybos priemones  

Dėmesio: prieš pat „Zapad“ pradžią padidėjo grėsmė valstybės viduje (NSGK pirmininkas neišduoda paslapties)  

Neparodyta TV laida: žiūrėkite ir darykite išvadas patys