Linkevičius šauna sau į koją

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-09-30 19:27:07, skaitė 1179, komentavo 0

Linkevičius šauna sau į koją

Klounas Linkevičius šauna sau į koją.

2015 m. gruodžio 15 d. 10:30 delfis:

Lietuvos nuolatinėje atstovybėje Europos Sąjungoje pirmadienį vyko Lietuvos režisierių Martyno Starkaus ir Jono Banio dokumentinio filmo „Karas 2020-ieji. Rusijos informacinė agresija“ premjera, praneša Užsienio reikalų ministerija

Renginyje dalyvavo Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius

Diskusijos metu L. Linkevičius pažymėjo, kad dokumentiniame filme „Karas 2020-ieji. Rusijos informacinė agresija“ atskleidžiami prieš Vakarus nukreiptos propagandos principai, metodai ir šaltiniai.

Nu ką draugai. Suprantu režisierių pastangas ir tikslus sukurta filmą parduoti. Prieš režisierius nieko prieš neturiu. Šiandien rusofobijos tema yra einama ir už tai galima puikiai uždirbti. Nu tokie du ostapai banderiai. Apmovė Linkevičių... Greičiausiai filmui finanasavimą gavo iš fondų. Ir dar pardavė Linkevičiaus įstaigai kurioje dirba vien kompetentingi tipai.

Dabar apie URM. Ką tik Linkevičiaus atstovė spaudai Jakilaičio iš ėLėRTėHąDė žmona Rasa kalbėjo: „...žmonės ir jų kompetencija, kurios ministerijoje netrūksta.“

Įdomu kokiais faktais dokumentais liudininkų parodymais rėmėsi filmo kūrėjai? Kompetentingo ir kokybiškai dirbančio Linkevičiaus budrumo nepažadino vienoje eilutėje žodžiai „2020“ ir „dokumentinis filmas“?

Delfio vyr. redaktorei Monikai įtakingiausiai žurnalistei po Jakilaičio nesukėlė įtarimo „2020“ ir „dokumentinis filmas“?

Kas atims iš Linkevičiaus šovinius, kad jis nebešaudytų sau į koją? Juk ten jau skylė prie skylės.

Prezidentė? Premjeras? Kas atims iš Linkevičiaus šautuvą ir šovinius?

P.s. apie sveikatą nerašysiu. Bet nukreipkit pasitikrinti Linutį sveikatą. Tik sveikame kūne sveika siela.