"Pasaulio visuomenė" žino, bet vieningai tyli apie tai, kad JAV bendradarbiauja su Islamo valstybe

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-09-27 19:24:13, skaitė 834, komentavo 0

https://1.bp.blogspot.com/-HhxFOlI7dpI/WcuLn4wnevI/AAAAAAAAF5E/ds4G15HctJUMwOHe8Rw41zzcTbPQN1UdwCLcBGAs/s1600/6011680-2604229.jpg

 Aš jau trečia diena ieškau iš užsienio kalbų verstoje spaudoje (inosmi, inipressa, InoTB) publikacijos, kurioje pasakojama apie tai, kad Rusija kaltina JAV palaikant ir bendradarbiaujant su Islamo valstybe (IV)! - tokių nėra, beveik, vienas leidinys! - Telepolis (vokiečių leidinys, kontroliuojamas CŽV, skirtingai austrų Contra Magazin, kuris kažkodėl laisvas) išdrįso apie tai pasakyti! - ir tyluma gūdi... TOTALI TYLA! JAV labai bijo šio kaltinimo, ir jeigu MIP apie tai papasakotų, pas JAV būtų labai didelės problemos, nes šios padugnės žino, ką jos išdarinėja, ir bijo teisingo pasmerkimo ir keršto, ypač fone teroro aktų, kuriuos įvykdė IV ir kiti radikalūs islamistai Europoje.

Štai tokia jų „demokratija“ ir tokios MIP - „laisvos“ ir „nepriklausomos“ - Cha-cha-cha! Ir štai tokie kaip Voinovič ir Ovče – nuoširdžiai tiki šiai propagandai, jie tiesiog kaip vaikai, jiems suteikė asmeninę laisvę ir jie įsivaizduoja, kad gali įtakoti valdžią, naivūs iki bukumo, galvoja, kad nuėjo prabalsavo ir tai pasirinkimas – jų pasirinkimas, siaubingai naivūs.

Yra tokia sąvoka – neo-totalitarizmas, kai tave prievartauja ne fiziškai, o mentaliai. moraliai.

Tave maitina tokia informacija, kad suformuoti tavo pasaulėžiūrą būtent taip, kad tu jau pats padarytum elementarias logines išvadas, kurios reikalingos manipuliatoriams, valdantiems prestitutes ir preskekšes. O svarbiausia – tai asmens laisvė, tai ta dūmų uždanga, kuri slepia nuo žmonių jų egzistenciją bandoje. Kiekvienas, kuris skaito ir tiki vakarietiškoms pseudo MIP - yra toks avinas. Jeigu Jūs netikite – suraskite man MIP (būsiu labai dėkingas, surasti dar tuos, kurių nekontroliuoja specialiosios tarnybos), kurie papasakojo apie Rusijos kaltinimus JAV bendradarbiaujant su Islamo valstybe.

Tarp kitko, demokratija yra suprantama kaip asmeninė laisvė, leidžianti organizuoti mitingus, protestus, ir ką? Ką jie realiai pakeitė? „Liberalai“ - tai pusiau fašistai, kurie trokšta sutrombuoti į betoną visus tuos, kas su jai nesutinka (ypač rusiški). Vakarai pilnai nusirito į totalitarizmą, bet tai neo-totalitarizmas, taip kad beveik niekas to nepastebi. Bet tai ir gerai, mes žinome TSRS istoriją, ir mes žinome, kad teisybę neįmanoma užkasti iki to momento, kol yra tie, kas gali papasakoti tiesą!

Dėka tų, kas gyveno TSRS, mes šiandien žinom, kad ten buvo ne viskas TAIP JAU BLOGAI, kaip mums bando papasakoti propaganda, PAGRINDINĖ vakarų jėga.

Šaltinis: https://aftershock.news/?q=node/566938

A.L.: Man pavyko atrasti rusišką šaltinį, kuriame kalbama, kad Islamo teroristus remia JAV (video žemiau). Užsieniniuose šaltiniuose aš tokios informacijos neaptikau.

Aš dažnai susitinku su savo buvusiais bendradarbiais iš Lietuvos TSR Mokslų Akademijos Biochemijos instituto, „Mikroorganizmų biochemijos laboratorijos“. Kompanija nedidelė: du profesoriai, du daktarai. Susėdam, prisimenam, sudedam dviejų sąjungų -TSRS ir ES visus pliusus ir minusus, ir išeina, kad ES turi mažiau pliusų negu turėjo TSRS, su anos santvarkos ir valstybės visais minusais. O svarbiausia, kad žadėtos „demokratijos“ ir „laisvos rinkos“ taip ir nesulaukėme, nes jų, pasirodo, vakarų pasaulyje niekada ir nebuvo.