Linkevičiaus spindesys ir skurdas

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-09-25 19:47:13, skaitė 1223, komentavo 1

Linkevičiaus spindesys ir skurdas

ELTA 2016 m. liepos 20 d. 18:09

- "buvome priversti operatyviai reaguoti į saugumo pavojus mūsų piliečiams įvairiose užsienio šalyse“, -sakė L. Linkevičius."
- „Kai Turkijoje prasidėjo kariniai veiksmai, būtent Lietuvos diplomatinė tarnyba stovėjo priešakinėse linijose. Mūsų diplomatai Ankaroje karo sąlygomis – šalimais aidint sprogimams ir šūviams – visą naktį teikė piliečiams ir mums, budėjusiems Lietuvoje, reikiamą informaciją.
- "ne visiems piliečiams pavyko iš karto prisiskambinti į ambasadą, staiga sulaukusią šimtų skambučių"
- "- KARO SĄLYGOMIS. AIDINT SPROGIMAMS IR ŠŪVIAMS.- gerulis šitas?

Dabar kveščenai

Kokią informaciją gali teikti diplomatai ęsantys uždaryti saugomoje ambasadoje į Lietuvą? Kad tinkas byra nuo lubų? Ar kokią dar? Suprantu jei diplomatas su video kamera būtų įvykių epicentre. Filmuotų tiesiogiai, pasakotų ir kviestų NATO pajėgas padėti NATO Valstybės prezidentui atsilaikyti prieš riaušininkus. Iš kur gaudavo informaciją ambasados darbuotojai? Iš kosmoso?

Dėl neprisiskambinusių į Lietuvos ambasadą Turkijoje. Aš ir sakyčiau: - "priėmėme šimtus skambučių- o va jum  vieninteliam nepavyko prisiskambinti"- visi patenkinti, nors gal nė į vieną skambutį nebuvo atsakyta. Ir ko skambinti naktį į ambasadą? Kokią informaciją gali turėti ambasada jei visi tiltai uždaryti eismas sustabdytas internetas neveikia? Kokią infą gali pateikti diplomatai jei jie negali turėti jokios naujos informacijos apart tą kuri eina per TV ir radiją? Ką draugas Linkevičiau? Nepersistengei?  KARO SĄLYGOMIS. AIDINT SPROGIMAMS IR ŠŪVIAMS.

Nu o dabar apie Linkevičiaus vizitą kurį parengė kvalifikuoti URM darbuotojai į Ukrainą. Nu kai Linkevičius fotografavosi prie dviejų metų senumo skylės sienoje ir pranešė p-Rezidentei, kad savo akimis matė šviežių apšaudymų padarytus sugriovimus. O p-Rezidentė apie apie tai informavo ES ir JAV. Juk Linkevičius jos pavaldinys meluoti negali o vizitą parengė kvalifikuoti URM diplomatai. Ir dar fotografavosi prie tos skylės. SKRYNUS PRIDEDU - Pagal juos rasite Jutūbėj įrašą. Nu toks pasitempęs ir URM nuotraukos taip sukomponuotos lygtais Linkevičius žiūrėtų į dviejų metų senumo skylę. Klounas. Ne kitaip.

Dabar nuomonė lengvai apie korupciją. Manot korupcija tik dėžutėse nuo viskio pas Masiulį? O ne... Va sakykim neva žurnalistas Jakilaitis pasikviečia pas save į ėLėRTėHąDė studija Linkevičių. Ir jie ten taip draugiškai sau šnekučiuojasi pakalba apie putlerį pasijuokia iš Lavrovo. Man visuomet buvo įdomu kodėl visi klausimai suderinti ir nė vieno aštraus. Pasidarė aišku, kai Jakilaitienė buvo įdarbinta URM atstove spaudai. Neabejoju, jog konkursai įdarbinimo sąlygos buvo laimėti. Uodas snapo neikiš - bet prieskonis toks neskanus. Juk tai irgi korupcija.

Paskui Jakilaitienė pasipriešino policijos pareigūnams. Delfis gražiai aprašė - tipo Jakilaičio žmona. Paminėti, kad Jakilaitinė pažemino URM autoritetą ir diplomatinę Lietuvos tarnybą "pamiršo" Ar gali Linkevičius už URM vardo deskriditaciją atleisti Jakilaitienę? Žinoma, kad ne. Nes tada Jakilaitis gali pradėti uždavinėti aštrius klausimus. Pavyzdžiui apie spaudimą teismui kai buvo Lietuvoje sulaikytas asmuo ieškomas Interpolo.

2016 gruodzio 7

„Teisėsaugai pateikėme tą informaciją, kurią turime. Mes tikrai neturime informacijos, kad jis būtų priklausęs teroristinėms grupuotėms. Priešingai, turime informacija apie jo veiklą kovoje su terorizmu“, - sakė užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Z.Maisuradzė Vilniaus oro uoste sulaikytas praeitą šeštadienį, teismo sprendimu jis suimtas.

NORS:

"Visi užsienio valstybiu prašymai asmenis perduoti pagal Europos arešto orderį arba išduoti yra gaunami Generalinėje prokūraturoje. Gavus prašymą asmenį perduoti pagal Europos arešto orderį arba išduoti, atskiri proceso veiksmai neatliekami, netiriamos prašomo perduoti ar išduoti asmens užsienio valstybeje padarytos nusikalstamos veikos, nesprendžiamas asmens kaltės klausimas."

Paskui apie Maisuradzę nebebuvo jokios infos Lietuvos žiniasklaidoje.

Arba palausinėti apie pasivažinėjimus vadiška mašina lanknt dukrą Olandijoje. Va tokie ryšiai juk irgi korupcija. Kai vienas uždavinėja suderintus klausimas o kitas už tai įdarbina žmoną pas save į įstaigą. Formaliai – teisėta, bet ar teisinga, ir ar tikrai viskas deramai patikrinta, paklaustų Laivės TV laida R.I.T.A., bet ne Linkevičiaus.

Linkevičiaus noras pabūti prie lovio atsisakant partystės dar vienas argumentas naikinti rinkimuose partinių-lovinių sąrašus ir rinkti tik vienmandatėse.

Šiuo atveju sąrašinis Linkevičius išeidamas iš partijos turėtų palikti ir Seimą. Tai būtų garbingiau. Bet toks žodis Ukrainos reikalų ministeriui nėra žinomas. Tiesa - Linkevičiau- pasigendu jūsų nuomonės apie Ukrainos įvykius? Kas jums? Kodėl nėra paaiškinama ką palaikyti Lietuvos draugą Saakašvilį ar Lietuvos draugą Porošenką?

Dar apie primenu apie "Jūrų Vilką" Atsimeni kaip siuntei notą Rusijai? Paskui paaiškėjo, jog "Jūrų Vilkas" toks nelabai susijęs su Lietuva. O ir žvejojo Rusijos krabus ir krevetes. Atsiprašei?

Draugas Linkevičiau (ir kiti propagandistai...) - tavo visi ėjimai yra užrašomi ir užskryninami...

Na o dabar elfai - žodis jums. Atremkite smūgius Linkevičiui ir jo nuvadovautai URM. Tiesa - keisti Ukrainos Reikalų Ministro nėra prasmės - jis tik mažas Grybauskaitės straigtelis. O tą gi rusai puola kaip tą ponią iš "Tado Blindos" blusos. Tegul lieka vadovauti URM šitas klounas.

Manau bus dar daug juoko dėl jo neadekvataus elgesio.

Na elfai? Ir URM darbuotojai? Turit argumentų pateisinti Linkevičiaus pravalus? Juk šitaip diskredituoti Lietuvos institucija gali tik išorės priešas. Padaryti pajuokos objektu...

Šiaip ar neturetų ES Valstybės atsisakyti nacionalinių Užsienio reikalų ministerijų ir padaryti vieną bendra visoms ES valstybėms URM? Juk užsienio politika yra viena ir bendra. Kam tos nacionalinės URM ir ambasados? Ypač ES Valstybėse.