Maidanas maidaunų irštvoje: Lvovas atsisako paklusti Kijevui

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-09-13 18:18:45, skaitė 1215, komentavo 1

Maidanas maidaunų irštvoje: Lvovas atsisako paklusti Kijevui

Žmogus be pilietybės, be paso, žinomas kaklaraiščių valgytojas, ieškomas Gruzijos teisėsaugos nusikaltėlis, buvęs Gruzijos prezidentas, buvęs Odesos gubernatorius, buvęs Ukrainos chuntos vado patarėjas, CŽV agentas mišiko Saakašvilis (Lietuvos prezidentės ordininkas) šiandien be Ukrainos chuntos leidimo kirto Lenkijos-Ukrainos sieną ir nelegaliai atvyko traukiniu į Ukrainą, Lvovo miestą. Lvovo miesto banderlogai pareiškė, kad Kijevo valdžia yra korumpuota, neteisėta, todėl Lvovas atsisako paklusti Kijevui.

Maidanas maidaunų irštvoje. Naująjį maištininką suskubo pasveikinti buvusi kalinė, požemiuose bado iškankinta žinoma politinė veikėja ir dar garsesnė aferistė Julija Timošenko, kuri šiam vizavi pasidabino savo galvą kasa. Ukrainoje plačiai yra žinomas liaudies prietaras - jeigu Julka ukrainizuojasi ir ant galvos užsideda "karavajų" ( į pyragą panaši šukuosena), reikia apsirūpinti popcornu ir laukti reginių. Buvęs baudėjų bataljono "Aidar" vadas Semenčenko, išgarsėjęs tuo, kad ne kartą buvo su savo baudėjais patekęs į Donbaso laisvės kovotojų apsuptį, taip vadinamus "katilus", taip pat atvyko paremti Mišiko-apsišaukėlio. Kaip semenčenko informavo, jis su savo baudėjais yra Kijevo spectarnybų apsuptyje. Jis sugebėjo patekti į "katilą" net Lvove!!!

Įvykiai banderštate Ukraina vystosi sparčiai ir kvepia nauju maidanu. Abu nusikaltėliai - ir Porošenko, ir Mišiko, - yra Lietuvos parsidavusio "elyto" - Grybauskaitės, landzbergio, konservatorių, liberalų, socdemų, fašistų, nacistų, nacionalistų, - draugai, todėl "elytas" dabar turės apsispręsti, kurį remti. Panašu, D. Grybauskaitė Vašingtone gaus naujas instrukcijas - nuleisti į unitazą porošenko ir paskelbti valkatą gruziną saakašvilį grynakrauju ukrainiečiu-genetiniu banderlogu. 

O kol kas, sprendžiant pagal fotografijas, susidaro įspūdis, kad jie ten vienas kitą į .... .....