Batka Aleksandras KĄ TIK davė startą Lietuvos Okupacijos operacijai!

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-03-21 23:42:54, skaitė 6227, komentavo 1

Batka Aleksandras KĄ TIK davė startą Lietuvos Okupacijos operacijai!

Visiems besidžiaugiantiems bręstančiu baltarusišku maidaunu Batka Aleksandras pademonstravo, koks yra jo galutinis tikslas - iškirsti Baltarusijai langą į Baltijos jūrą.

Artėjant neišvengiamam jEvrosojūzo išsiskirstymui į Košerines valstybes ir trečiarūšę biomasę, Rusija Baltarusijos rankomis pradeda klasikinį "pats užsipuoliau - pats apsigyniau" scenarijų.

Identiškas scenarijus buvo panaudotas daugybę kartų - pradedant JAV invazija į Ispanijos koloniją Kubą, Luizitanijos pakišimu, Gleivico provokacija, baigiant "9/11" PPC susprogdinimu.

Po banditų-pionierių stovyklų likvidavimo Baltarusijoje ir areštavus smogikus, paruoštus lietuvių instruktorių, visas planas išsiskleidžia prieš akis:

1 - Lietuva apkaltinama teroristų rengimu;

2 - Po nepavykusio perversmo - Lietuva bus paskelbta pagrindine organizatore;

3 - Iš Lietuvos pusės bus inscenizuota invazija arba numuštas koks keleivinis lėktuvas "Minskas-Vilnius";

4 - Baltarusija siekdama apsiginti nuo neadekvataus ir agresyvaus kaimyno įves į Rytų Lietuvą savo taikdarius;

5 - Į Vakarų Lietuvą savo taikdarių kontingentą iš Kaliningrado srities įves Rusija;

6 - Baltarusija paskelbia save Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės istorijos peremėja, o Lietuvos teritoriją - savo istorinėmis žemėmis;

7 - Visaliaudinio referendumo metu buvę Lietuvos Respublikos piliečiai vieningai nubalsuoa už susijungimą su Baltarusija.

Projekto trukmė 5-7 metai. Nuo 2025-ųjų metų baltarusiai į Palangą važinės be vizų, o Vilniui bus sugrąžintas senas istorinis jo pavadinimas - "ВИЛЬНО".

O kaip į tai reaguos Lietuvoje likę lietuviai?

Iki to laiko iš dabar esančių 1,4 milijono, mūsų liks apie 800-900 tūkstančių ir absoliučiai daugumai iš mūsų bus visiškai nusišikti, kas tokie nuvers Lietuvą užgrobusią vagių ir išgamų chuntą - ar rusas, ar baltasis rusas, ar arabas, ar geltonšiknis siauraakis.

Lietuvių liaudis puikiai žino - didesnio priešo Lietuvai už "lietuvišką" šikponį - nesurasi.

---
Ir pabaigai, zacirka - 1991 metais nukaldinti bendri Baltarusijos-Lietuvos pinigai - taleriai:

Kai Kompartijos šulai dalinosi gabalais Tarybų Socialistinių Respublikų Sąjungą, baltarusiai planavo sau pasiimti ir Lietuvą. Tačiau JAV nusprendė, kad Lietuvą reikia palikti kaip barjerą tarp Baltarusijos ir Kaliningrado. Be to, Lietuvos teritorija labai patogi kaip mainų moneta apmokėti Lenkijos paslaugas...

Bet, kam lemta įvykti - to neišvengsi.