Pasaulio melo ir dezinformacijos fabrikas

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-03-14 15:03:59, skaitė 3226, komentavo 0

Pasaulio melo ir dezinformacijos fabrikas

Pasaulio melo ir dezinformacijos vienas iš didžiausių gamybos fabrikų yra JAV mediakorporacija CNN, didžiausias informacinio karo nusikaltėlių portalas, kuris darė infokaro tarptautinius nusikaltimus visuose JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos įvykdytuose ir vykdomuose agresijose, perversmuose, karo nusikaltimuose ir nusikaltimuose žmoniškumui nuo pat kanalo įsteigimo momento 1980 metais.

CNN visada prieš kiekvieną JAV/UK/NATO agresiją, perversmą, tarptautinį nusikaltimą intensyviai imdavo gaminti feikines naujienas, akivaizdžias klastotes, milžiniškus kiekius melo ir dezinformacijos, taip paruošdamas tam tikrą kiekį besmegenių naudingų idiotų savo šalyse-agresorėse ir šalyse, JAV/UK/NATO agresijų aukose, kad dezinformacijos jūroje agresoriai galėtų paslėpti savo nusikaltimus ir kartu apšmeižti, diskredituoti, demonizuoti JAV/NATO tarptautinio nusikaltimo auką.

Šiuo metu JAV/NATO/UK karo nusikaltėlių gaujos agresijos taikinys yra Rusija, todėl agresorių ir jų vasalinių valstybių teritorijose vykdoma globalinio mąsto smegenų plovimo kampanija, isteriškos rusofobijos ir militaristinės psichozės masinės hipnozės seansai. Lietuvoje šio pragariško darbo rezultatus puikiai iliustruoja vietiniai konservatoriai, liberalai, socdemai, pautininkai, naciai, nacionalistai ir kiti įvairiausio plauko sugyvulėję "patriotai".

Šiandien melo fabrikas CNN anonsavo naujausios savo produkcijos-dezinformacijos šedevro premjerą - vakare bus galima pamatyti šlykštų CNN paskvilį apie įtakingiausią (Forbes, Time ir kt. mediagigantų versijomis) pasaulio politiką Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną filmą pompastišku pavadinimu "Galingiausias pasaulio žmogus", tačiau tikėtis, kad CNN sugebės parodyti bent kruopelytę tiesos, neverta - CNN paskirtis yra totalinis melas. 

Laukiame.

P.S. Mažytė smulkmena - Rusijos mobilieji strateginiai raketiniai branduoliniai kompleksai TOPOL-M, JARS ir kiti šiandien išvyko iš savo pastovių dislokacijos vietų į kovinio budėjimo rajonus. Nenori Rusija sulaukti Irako, LIbijos, Sirijos ir pan. "demokratizacijų" pas save namuose...