Atsakymas į Mes galime neišprotėti straipsni

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-03-08 20:37:07, skaitė 2563, komentavo 1

Atsakymas į Mes galime neišprotėti straipsni

.

Atsakymas į šį staipsni
http://ldiena.lt/straipsnis/4816/mes-galime-neisproteti
vienitelis kelias yra burtis į nedideles bendruomenės kurios palaipsniui sukurtu judėjimą su stipriu lyderiu
Pirmoji Stadija yra Idėjos propagavimas,kaip Revoliucinio Naujojo Tikėjimo,kuris turi suteikti dvasinį pamatą ir infrastruktūra,rasinių idealistų mobilizavimui kurio siekiame.
Beje mūsų užduotis nėra žaisti ‚‚Revoliucijų‘‘ ar bandyti atgaivinti Trečiąjį Reichą.
Mūsų užduotis nėra išgelbėti visų baltųjų,ypač tokiu kaip Nicole Simpsons,degradavusių tipų ir šiukšlių rodomu per televizija.Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Nicole Simpsons,“
Taigi pati neapykanta kitoms rasėms ar metisams nėra konstruktyvi, bet rasės turi saugoti savo unikalumą ir būti ryškiai besiskiriančios. Kiekvienas ir kiekvienos rasės atstovas turi juoda neapykanta nekęsti tų, kurie daro nusikaltimą prieš savo kraują ir genotipą.

Rasės išgelbėjimas,nereiškia bandyti gelbėti visko,kas Balta. Verčiau gelbėti tauriausius mūsų rasės elementus,kurie sudaro mažumą. Tai potencialas,kuris sudaris Naują Tautą,o ne besmegenių,degradų,materialistų,vartotojiška visuomenė.
Šiuo metu yra maždaug 160,000 rasinių brolių ir seserų išsibasčiusiu po visą pasaulį ir kurie jaučiasi lygiai taip pat,kaip mes. Mūsų užduotis identifikuoti juos,pasiekti juos ir absorbuoti į savo gretas.
Ir be šių 160,000 yra dar bent 1,600,000 žmonių kurių vertybės ir idealai iš esmės identiški mūsų idealams, tačiau šie žmonės nepasiekė ideologinio aiškumo,bei supratimo ir yra tie kuriuos privalome mokyti.
Galiausiai yra 16,000,000 gerų Arijų tarp mūsų,kurie iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti mums priešiški,nes yra suklaidinti,bet turėtu būti absorbuoti į kovą vardan geresnio Pasaulio.
Tokie yra skaičiai. Tai yra tie,dėl kurių mes kovojame.Tie dėl kurių mes kovojame ir tie kurię yra mūsų Rasės ateitis. Tačiau mes turime būti pasiruošė nurašyti rasių maišytojus : Baltuosius vedusius negres ir pan.), degeneratus užsiimančius pedofilija, tuos kurie priima ne-baltuosius ir padeda jiems ne savo žemėje leisti šaknis ir visus baltuosius-išsigimėlius ir zombius, kuriuos tokiais padarė degeneracija propoguojama per televiziją, kaip lygiai taip pat baltuosius pasidavusius ir atsisakiusius kovoti,kovoje didžiausios grėsmės mūsų Rasėj akimirką.
Džiaugsmą keliantis faktas,kad daugelis,jei ne dauguma tokių degeneravusiu,beverčiu individų kentės ir kraujuos,kai senoji tvarka galiausiai subyrės.
 
 

Kūrimas yra ne tai,kas nutiko kažkada praeityje,tai lygi šiol besitęsiantis,niekada nesustojantis Evoliucinis procesas.
Nyčė karta užsiiminė,kad Nauja Tauta būtinas dalykas Übermensch-antžmogio-super žmogaus gimimui. Geriausiųjų atranka pagrindinis šios Tautos veiksmas,atliekamas vardan aukštesnės evoliucijos ir yra būtinas,kaip ir atsiskirimo procesas.

Ir pabaigai nuostabi daina apie kova už savo rasės išlikimą.https://www.youtube.com/watch?v=jKi3ESkAfqQ&t=0s