Landsbergizmas yra antiliaudinė, nusikalstama, Vakarams liokajiškai tarnaujanti ir Lietuvą naikinanti ideologija

Autorius: Socialistinis Liaudies Frontas Šaltinis: https://www.facebook.com/SLFLi... 2017-02-27 20:39:33, skaitė 2794, komentavo 2

Landsbergizmas yra antiliaudinė, nusikalstama, Vakarams liokajiškai tarnaujanti ir Lietuvą naikinanti ideologija

Komunistai, socialistai (tikri, o ne socdemai) dar 1990 metais sakė, kad landsbergizmas yra antiliaudinė, nusikalstama, Vakarams liokajiškai tarnaujanti ir Lietuvą naikinanti ideologija, todėl Lietuvai ir kitoms mažoms valstybėms yra pražūtinga, katastrofiška.

Praėjo ketvirtis amžiaus ir Lietuvoje daugėja žmonių, kurie ima suvokti globalistų projekto - landsbergizmo - siaubingas pasekmes Lietuvai, lietuviams. Valdžios savivalė, totalinė korupcija, melas ir agresyvi propaganda yra pagrindiniai landsbergizmo teroro pamatai. Dž. Orvelo knyga "1984" aprašo landsbergizmo-fašizmo-nacionalizmo-globalizmo valstybę-antisocialinę utopiją, kuri landsbergistų rankomis buvo per 26 metus sukurta Lietuvoje ir visose JAV/UK kolonijose. 

Verta paskaityti knygą, pažiūrėti filmą ir pasidžiaugti, kad tokių kaip Simonas Kroydonas Lietuvoje daugėja labai sparčiai. Ir tai yra gerai. Nereikia blaškytis po įvairius "tautinius", žemaitiškus, nacionalinius socializmus, kuriuos įkyriai bruka į žmonių sąmonę parazitinė kapitalo valdžia tam, kad suskaldyti visuomenę ir tokiu būdu išsaugotų dominuojančią parazitų padėtį klasinėje visuomenėje. Reikia suvokti, kad socializmas yra internacionalinis, marksistinis, leninizmas ir - kas ypatingai svarbu, - darbo žmonių judėjimas ir nėra dalomas pagal nacionalinį principą. Tarptautinis kapitalas seniai tai suprato, parazitai neskirsto savęs etniniu principu, todėl susivienijo, sėkmingai triuškina darbo žmonių mases ir jas plėšia. 8 parazitai Žemėje valdo turto tiek pat, kiek jo turi 3,5 milijardo pasaulio skurdžių, pusė žmonijos. Būtent dėl šios priežasties - neleisti žmonėms suprasti darbo žmonių vienybės ir jėgos pagrindo, - parazitai šmeižia marksizmą ir skaldo žmones.

Laikas tai suprasti darbo žmonėms ir vienytis marksizmo-leninizmo pagrindu.

---
LDiena.lt: laikas mieliesiems Lietuvos neo-post-kripto-socialistams suprasti, kad įsivaizdavimas, jog "parazitai neskirsto savęs etniniu principu, todėl susivienijo" yra klaidingas. Parazitai vienijasi būtent etniniu-klaniniu pagrindu, kur kraujos ryšiai - esminė "teisė būti parazitu".

Todėl ir marksizmas, kurį GOJAMS nuraminti specialiai pagamino rabino-levito sūnus levitas Karlas, ir "krikščionybė", kurią GOJAMS nunešė kriptojudėjai - tėra tik būdas nukreipti žmonių mintis ir energiją sau palankia vaga.

Jeigu negali pasipriešinti nartūraliam procesui (žmonijos sąmoningėjimui) - tuomet reikia stotis jo priekyje ir jam vadovauti. Ką parazitai ir daro paskutinius kelis tūkstančius metų.