Ar tolerantiška seksualinė orientacija daro įtaką sprendimams darbe?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-02-25 01:33:57, skaitė 2507, komentavo 0

Ar tolerantiška seksualinė orientacija daro įtaką sprendimams darbe?

Italiją ir tolerantišką Europą sudrebino skandalas. "Kovos su diskriminacija" agentūros vadovas valdiškomis lėšomis finansavo homoseksualistams vyrų prostitutų paslaugas teikiančių klubų veiklą.

Kovos su diskriminacija valdybos vadovas, tolerantiškos orientacijos neslepiantis Francesco Spano atsistatydina po to, kai spaudos buvo sučiuptas panaudojant biudžeto lėšas gan abejotinos veiklos finansavimui. Čia švelniai tariant.

TV laidoje "La lene" buvo atskleista, jog Francesco Spano reguliariai skyrė mokesčių mokėtojų lėšas, skirtas įvairovės didinimo, kovos su rasizmu, homofobija ir tolerancijos diegimo projektams Nacionalinės kovos su seksualine diskriminacija asociacijos fondui. Vien 2016 m. ši organizacija skambiu pavadinimu gavo 55 000 eurų.

- Na ir kas čia tokio, - nekantriai paklaus koks nors hipsteris, pasitaisydamas smunkančius ant nosies akuliorius dideliais juodais rėmeliais. - Juk toks yra yra asociacijos tikslas?

Niuansas tame, kad po skambiu užvadinimu slypi banalus gėjų pederastų ir kitų iškrypėlių klubų tinklas, be kitų pramogų teikiantis homoseksualistams dar ir tos pačios lyties prostitutų paslaugas specialiai tam įrengtuose tamsiuose kambarėliuose.

Ir nutik gi man taip, kad vieno iš tų gėjų pederastų ir kitų iškrypėlių klubų narys ir pastovus jo berniukų klientas yra ... Kovos su diskriminacija valdybos vadovas Francesco Spano!

Nelemtas sutapimas? Štai ir tas Frančesko taip sakė. Bet italų spauda ir valdžia juo nepatikėjo.

Vartotojų teisių gynimo ir aplinkos apsaugos organizacija "Codacons" net pareikalavo, kad prokuratūra pradėtų tyrimą ir pasodintų gašlųjį kovotoją su diskriminacija, supainiojusį nuosavą kišenę su biudžeto lėšomis.

Beje, kas matėte - ar mūsų spauda apie tai rašė? Nes aš kažkaip nepastebėjau.

Tarp kitko, smalsu būtų pamatyti - kas išlįstu, jeigu mūsų spauda išdrįstu pasikapstyti po visų tų "kovojančių su diskriminacija ir diegiančių įvairovę" valdiškų grantų valgytojų finansinius užkulisius?

Neteko viešumoje matyti detalių ir skaidrių Tolerantiško jaunimo asociacijos, Lietuvos gėjų pederastų ir kitų iškrypėlių lygos ar skandalingojo "Žmogaus teisių stebėjimo instituto" ataskaitų.

O visuomenei būtų naudinga sužinoti - tiek lėšų šaltinius, tiek kur ir kam tos lėšos išleidžiamos.