Baltaodžiai krikščionys pradeda devintajį kryžiaus žygį

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-02-03 17:44:55, skaitė 3742, komentavo 0

Baltaodžiai krikščionys pradeda devintajį kryžiaus žygį

Donald Tramp pergalė, Brexitas, prognozuojamos Wilderso ir Marine Le Pen kraštutiniųjų dešiniųjų pergalės Olandijoje ir Prancūzijoje ir Vladimiro Putino vedamos politikos gairės kristalizuojasi į vieną masyvų politinį ekonominį ekspansinį monolitą.

Baltaodžiai krikščionys pradeda devintajį kryžiaus žygį.

Kas skaitėte profesoriaus Samuelio Huntingtono 1992 metais publikuotą civilizacijų susidūrimo veikalą Clash Of Civilizations, tas puikiausiai supratote. Tai tik laiko klausimas, kada tai prasidės. Ir tai prasidėjo nuo užvakar įvykdytos islamofobų Kanados kvebekiečių pogromo prieš vietos musolmonus, kai Breiviko kanadietiškas prototipas Alexandre Bissonnette pasiėmė kalašą į rankas, nuėjo į vietinę Kvebeko mečetę ir atidengė ugnį į besimeldžiančius musolmonus.

Trampo pareiškimas, kad dusins meksikonus su arabais, ir uždės sunkią savo leteną ant visų ne baltųjų krikščionių, duoda suprasti viena. JAV ir Rusija ne tik pasidalins pasaulį. Jie pasidalins ir Europą, ir mes vėl būsime atiduoti Rusijos zonai. Ir, kad ir kaip Bačiulis svaigsta dėl Lietuvos kariuomenei norimų skirti 3 ar net 4 % BVP, ir kaip Saldžiūnas, Kojala bando įtikinti visuomenę, koks Trampas yra blogis. Žinot, yra toks posakis. Šuns balsas į dangų neina.

Hiroshima 45... Černobilis 86... Windows 98...Roma 2020

Viskas prasidės nuo to, kad musolmonai ko gero iš Tuniso ar Libijos sugebės paleisti ilgo nuotolio raketų krušą kuri visiškai sunaikins Vatikaną. Vatikanas yra visos Vakarų civilizacijos lopšys, įskaitant ir provoslavus ir protestantus. Reikia atsiminti ir tai, kad nors Romos katalikai ir sudaro daugumą pasaulio krikščionių, visgi karine ekonomine prasme Pasaulyje dominuoja išskirtinai Protestantai, ir dalinai Žydai.

Žydų nereikia bijoti, jie tik velniškai gudrūs. Nors jų tik keliolika milijonų, bet jie valdo visą pasaulio žiniasklaidą, ekonomiką ir politinius procesus. Pamirškite Ukrainą. Ten viskas savaime išsispręs. O va jeigu karo veiksmai persimes į Turkiją, tuomet Europai bus labai labai blogai. Trampas itin palankus rytų europiečiams. Lenkai statė jo dangoraižius, sūnus laisvai kalba čekiškai, nes Trampo pirmoji žmona čekė, o dabartinė slovėnė. Jo paties mama grynakraujė škotė, o škotai, airiai mentaliteto prasme turi daug panašumų su mumis Lietuviais. Tai vargo mačiusios tautos ir matant tai kokia apolitiška patapo Europa, pasitraukus Britams, yra didžiulė tikimybė, kad pagrindine Europos Sąjungos karine jėga taps kaimynė Lenkija.

Trampas dirbs su Putinu. Trampas ir jo komandos žmonės turi didelių verslo interesų pačioje Rusijoje. Matote, amerikonai visais laikais bijojo Rusijos resursų ir Vokiečių technologijų susijungimo. Europos Sąjungos ir Rusijos susijungimas JAV reikštų jos pasaulinės hegemonijos pabaigą. Kai ovalinio kabineto šeimininku tapo begemotiško sudėjimo Trampas, pasibaigė visi jo adresu laidyti juokeliai. Kažkada labai seniai aš dirbau kirpėju visai netyčia, nukirpau klientui ausį. Aš ėmiau jo atsiprašinėti, tačiau jis manęs neišgirdo. Panašiai yra ir su mūsų Sorošo finansuojama pro Klintoniška žiniasklaida. Kiek ji mus gąsdina Trampo ir Putino sąmokslu, galiu tik patvirtinti. Jie jau dabar dalinasi Europą, ir Lietuva vėl sugrįš į Rusijos įtakos zoną. Sugrįš, o kur dėsis? Nu nebent draugų mums Afrikoje suras Egidijus Vareikis.

Orbano suartėjimas su Putinu, Trampo, Marine Le Pen suartėjimas su Putinu, Merkel ir taip visada palaikė šiltus santykius su Putinu. Vienintelis iš stambesnio kalibro Lietuvos intelektualų režisierius Rimas Tuminas pakankamai atvirai pasisakė už Putino režimą, ir po to buvo bandoma ant jo loti. Konservatorius galima suprasti. Jie sutartinai su kitais Baltijos ir Lenkijos šalių lyderiais vykdė leftistinę klintoninę politiką, ko pasekoje mes priėjome iki to, kad į visas Baltijos šalis buvo pasiųsta milžiniška amerikiečių ginkluotė. Maždaug nebijokite pabaltijiečiai, mūsų karo technika atgrąsys Rusiją nuo užpuolimo.

Komiškai kalbama, kai žinoma, jog Rusijai užtektų vos šešių valandų, pasikartosiu 6 valandų pilnai užimti visas Baltijos šalis. Kojala, Lanzbergis, Saldžiūnas ir kiti vaikai pasivadinę karo ekspertais ir turintys priėjimą prie Delfi sapalioja, kad reikia kuo daugiau karinės technikos prie Rusijos, Baltarusijos šalių sienos. Tų vaikų ideologas Audrius Bačiulis gal kiek patikimiau, nes vienintelis iš visų leftistų ragavo sovietinės buzos teigia, kad reikia pirkti brangius prieštankinius pabūklus. Juokingiausia yra tai, kad Konservatorių intelektualus jaunimėlis realiai yra Liberalai, o patys Liberalai ideologiškai yra labiau pacifistai, o Audrius Bačiulis besiskelbiantis Trampistu ir dešiniuoju ir viešai teigiantis kaip nepakenčia leftistų yra pats pačiausias liberalizmo grynuolis. Leftistai JAV ir Leftistai UK skiriasi, kaip diena ir naktis. Lyginti Clinton su Jeremy Corbin yra neįmanomybė. Galiu tik pasakyti vieną, kad Mildos Dargužaitės paskyrimas Vyriausybės kanclere yra ne šiaip sau.

Dargužaitė yra Goldman Sachs žmogus, o Goldman Sachs globalus investicijų hegemonas savo žmogų Steven Mnuchin pasiuntė vadovauti Donaldo Trampo rinkimų kampanijai. Steven Mnuchin tai Trampo prezidentinės kampanijos finansų direktorius, o Milda Dagužaitė yra niekur neskelbiama Trampo komandos proxy detalė Lietuvoje.

Princestown universiteto bakalauras ir dar Matematikos specializacijoje, tai ne kokia Vilniaus Tarptautinio Verslo ar kaip ji ten vadinasi ta mokykla. Nu kur dešrų kimšėjus Mėslitoje ruošia. Princestownas yra Princestownas, tik esmė yra ta, kad Milda Dargužaitė kaip ir Mantas Adomėnas neįsitvirtino nei Hedge Funds Fondų elitiniame, nei tuo labiau akademiniame sluoksnyje ir turėjo gryžti į Lietuvą, ir tenkintis poros tūkstančių eurų alga. Ir čia jiems nereikia pisti proto aiškinant, kad jie dirba vardan idėjos.

White collar darbuose ar tai būtų London City ar Wall Street - bankeriai dirba ilgas valandas iki pamėlynavimo. Jei tu nori dirbti kaip investment bankeris tokiose kompanijose kaip Moelis, Lazard, Rothschild, Perella Weinberg and Evercore tai dirbsi 80 + valandų per savaitę, arba lėksi lauk, nes už durų šimtai moksliukų tik ir laukia, kol atsisės į tavo vietą. Tiesa po darbo dar turi daryti ADOBE prezentacijas, o kai kas ir numirša nuo persidirbimo investicinės bankininkystės darbuose. Paskaitykite apie Bank of America Merrill Lynch interną Moritz Erhardt ir suprasite ne tik ką aš jums noriu pasakyti, bet ir tai, kaip ten nepritapę, bet gerą vakarietišką išsilavinimą įgiję veikėjai kaip Dargužaitė ar Adomėnas gryžta Lietuvon ir bando tas įgytas pinigų įsisavinimo schemeles per fondus pritaikyti čia.

Tos gana primityvokos schemelės per charity funds, yra Lietuviškųjų nepelno organizacijų viešųjų įstaigų atitikmuo. Dabar UK yra išpopuliarėję ir Pro Bono Unit. Teisininkai, kurie realiai siurbia iš valstybinio special compensation fund pinigus realiai nieko nedaro, nors viską ką ir gali jie, tai oficialiai išvardinti MERITS.

Jie net Grounds Of Appeal ir Skeleton Argument nedaro, jau nekalbu apie pasiruošimus strike out the case.

Dargužaitės paskyrimą Vyriausybės Kanclerės poste galima traktuoti vienareikšmiškai. Ji yra Trampo aplinkos žmogus, ir Bačiulio, Užkalnio lojimas ant jos yra dėl to, kad Bačiuliui prieš n metų viename oficialiame renginyje nepavyko jos nugirdyti ir išpisti, o Dargužaitei Užkalnis jaučia didžiulį pavydą, nes mano žiniomis kokiais 1998-9 metais abu labai varžėsi dėl Londono City Lietuvių klubo prezidento posto ir Lietuviai city bankeriai pasirinko Dargužaitę, o Užkalnį išprovodino lauk, o Užkalnis Račo nemėgsta, nes senais laikais abu kandidatavo į BBC kažkokio ten klerko vietą, ir tą konkursą Užkalnis laimėjo, o Račas labai užsiparino, ir iki šiol jie ten stumia vienas ant kito.

Aišku Dargužaitė ilgai tame poste neišsilaikys, nes ji niekur ilgai neišsilaiko, o Dargužaitei pasitraukus, Bačiulis eilinį kartą prisigers ir visiems sakys

- Sakiau jums, kad Dargužaitė išeis su skandalais, ir visi Vilniaus hipsteriukai linkčios galva ir sakys. Taip, taip Audriau, taip ir buvo!!!

Trampas Lietuvoje tikrai neapsilankys. Jis, net nežino, kur ta Lietuva randas. Užtat Lietuvoje gali apsilankyti pats Obama su Klintoniene. Jeigu valdantieji nori gerų ryšių su Trampo administracija jau dabar turi pradėti kviestis Nigel Farage. Nors Nigel po aviakatastrofos ir liko vienakiaušis, bet tas jo kiaušas labai stiprus. Jis realiai padarė Brexitą, o Brexitas post-imperine poza išdulkino pačią Europos Sąjungą. Dabar belieka tik melstis !

2019 metais pasibaigs Europos Sąjungos skiriami Struktūriniai įsisavinimo fondai ir Lietuva sugrįš į balanos gadynę. Kai nebūdavo lietaus Lietuviai pagonys melsdavosi Pikuliui, kad atsiųstų vandens. Užsiraukus ES struktūrinių fondų melžimo papeliui, net neįsivaizduoju ką mūsų valdantiesiems reikės sugalvot. Skvernelis, bent mechanikas, mašinas taisyt moka, o Lanzbergiukas su krūva vaikų tik į socialinį būstą ir ant pašalpos.

Prasigers vaikis