Maidanas Varšuvoje: jo organizatoriai ir tikslai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2016-12-19 08:54:48, skaitė 2651, komentavo 0

Maidanas Varšuvoje: jo organizatoriai ir tikslai

Maidanas Varšuvoje: jo organizatoriai ir tikslai

ES kosmopolitiniam oligarchatui trukdė Lenkų nacionalinis savarankiškumas, todėl jie Varšuvoje suorganizavo „Maidaną.“

Lenkija atsisakė įsileisti socialinius parazitus iš Artimųjų Rytų ir Afrikos, melagingai vadinamus pabėgėliais ir skirtus nacionalinių valstybių naikinimui, aktyviai dalyvavo Višegrado šalių grupėje (Lenkija, Čekija, Slovakija, Vengrija) puoselėjančioje nacionalinį šalių suverenitetą. Tai erzino ES valdančią kosmopolitinę bankinę-pramoninę oligarchiją, jos statytinius ir savo valstybių naikintojus globalistus ES lyderius Olandą ir Merkel. Matomai buvo nutarta parklupdyti Lenkija ir tam buvo panaudotas 2014 metais Ukrainoje išbandytas valstybinio perversmo metodas - „Maidanas“.

Lenkų portalas w.Polityce paskelbė straipsnį: „Maidano planas Varšuvoje – tai faktas...“

http://wpolityce.pl/polityka/319978-plan-majdanu-w-warszawie-jest-faktem-apel-bylych-mundurowych-ws-buntu-przeciwko-wladzy-jest-jego-elementem-kilka-konkretow

Publikacijoje rašoma: „Prieš kelis mėnesius anonsuotas sukilimas prasidėjo.“ Portalas skelbia, kad į jų rankas pateko valdžios užgrobimo valstybėje planas, naudojant „Damokratijos apsaugos komiteto“ (KOD) „smogikus“. Šio plano įkvėpėju yra „Forbes“ (vokiečių kapitalas) vyriausias redaktorius Michal Broniatowski, po Lenkija važinėjantis ir prieš valdžią agituojantis Lechas Valensa, „Gazety Wyborczej”, „Newsweek” ir kitų liberaliosios kairės leidinių darbuotojai. Jie jau daug savaičių kalbėjo apie „Maidaną“, „apakinti organiška neapykanta valdančiosios partijos PiS vyriausybei“, rašomas wPolytice.

Michal Broniatowski Facebook  paskelbė „Trumpą instrukciją apie tai, ką reika daryti, kad „atsirastų maidanas“, pasiremdamas savo patirtimi apie Ukrainos „euromaidaną“, kurio metu jis buvo Kijeve.