„Delfi.lt“ analitikas Rimvydas Valatka paviešino Rusijos agentų sąrašą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/-delfi... 2016-12-15 01:20:26, skaitė 6277, komentavo 5

„Delfi.lt“ analitikas Rimvydas Valatka paviešino Rusijos agentų sąrašą


R. Valatka (kairėje). Nuotr. facebook.com

Nepriklausomo portalo delfi.lt analitikas Rimvydas Valatka pranešė, kokią lemtį Lietuvai siūlo su Rusijos žvalgyba susijęs žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Senovės romėnams civilizacija baigėsi ten, kur neaugo vynuogės. Perfrazuojant, ES europiečiams europinė civilizacija baigiasi ten, kur biednas žmogus savo gimtadienio proga neišgali savo draugams nupirkti butelio Bordo vyno. Tokią lemtį Lietuvai siūlo su Rusijos žvalgyba susijęs rusišką salietrą ir pesticidus barstantis dvarininkas Karabasas iš Naisių, siūlantis rusiškos vodkos laipsnius prilyginti europinio vyno laipsniams“, - socialiniuose tinkluose paskelbė publicistas.

R. Valatka nurodė, kad prieš dvidešimt šešerius metus šventai tikėjo, kad nuo šiol lietuviui nebereiks gerti rusiškos vodkos.

„Kai aš prieš 26 su trupučiu metų pasirašinėjau Kovo 11-osios Nepriklausomybės Aktą, šventai tikėjau, kad nuo šiol lietuviui nebereiks gerti vodkos ir jis, kaip normalus europietis, galės savo gimtadienio proga su draugais išgerti vyno – civilizacijos išskirtinio vandens. Bet tamsūs lietuviai išrinko į valdžią Rusijos agentą Karabasą ir jo gumuliauskus, urbšius, matelius, šakalienes, kepenius, verygas bei kitus Rusijos agentus, ir Lietuva vėl buvo nublokšta į rusiškos vodkos karalystę. Civilizacinis krachas prasideda nuo to, ką senovės romėnai apibrėžė kaip civilizacijos skirtį“, - Rusijos agentų sąrašą paviešino signataras.

Susiję:

„Delfi.lt“ pažyma byloja, kad žaliasis valstietis R. Karbauskis – Karabasas kontaktavo su Nuliepėliu, Rubuiliu ir kitais