Kodėl aš nenustebęs? Feministinio judėjimo Femen aktyvistė JAV suimta už prostituciją!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-12-05 22:02:11, skaitė 3689, komentavo 0

Kodėl aš nenustebęs? Feministinio judėjimo Femen aktyvistė JAV suimta už prostituciją!


Feministė pagal profesiją - prostitutė pagal pašaukimą: Ksenija Černyšova-Sin

Tos papingos Femen bobelės iš prigimties yra feministės. Dirbti ir užsidirbti padoriu darbu pagal savo protą ir sugebėjimus joms per žema.

Matyt, feministinio cirko rėmėjų mokamų algų aktyvistei Ksenijai Černyšovai-Sin jau nebepakako įprastam gyvenimo būdui vesti, todėl ji nutarė prisidurti šiek tiek grynųjų iš patriarchato kišenės.

O smagiausias būdas numelžti patriarchatą ant pinigo yra per amžius nugludintos moterišku kūnu teikiamos seksualinės paslaugos. Juolab, aukštos kvalifikacijos tam nereikia, pakanka nuoširdžiai mėgti tą reikalą ir atsiduoti, kaip už pinigus, t.y. nuoširdžiai.

Taigi, plikinėti viešose vietose įpratusi 30-metė feministinio judėjimo aktyvistė, dar žinoma, kaip Xenia Sin, būdama NewYorko Mancheteno rajone pabandė parduoti savo dailų kūną į laikiną vergovę už 300 dolerių.

Deja, arabiškos kilmės ir išvaizdos pirkėjas pasirodė besąs... NewYorko dorovės policijos pareigūnas Ahmed Nasser.

Kuris iškilmingai areštavo vargšę prekybos žmonėmis auką, laisvalaikiu nuo prostitucijos užsiimančią feministine veikla ir žmogaus teisių gynyba.

Femen spaudos tarnyba jau išreiškė rūstų pasipiktinimą tokiu JAV policijos išpuoliu prieš moterų teises ir paragino viso pasaulio feministes stoti ginti jų bendražygės.

Kol kas nėra pranešama apie Lietuvos feministinio judėjimo lyderių planuojamas akcijas į bandyto melžti patriarchato negus pakliuvusiai kolegei paremti. Bet neabejoju, kad jos bus.

Feminisčių genderinis solidarumas jau yra tapęs legenda! Tikiu jomis ir neprarandu vilties!