Piliečių iniciatyva: URM pervadinti į „Gąsdinimo ministeriją“ ir iškelti iš Vilniaus į Balbieriškį, į Harmonizacijos parką

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/pilieciu-in... 2016-11-19 11:20:33, skaitė 4280, komentavo 0

Piliečių iniciatyva: URM pervadinti į „Gąsdinimo ministeriją“ ir iškelti iš Vilniaus į Balbieriškį, į Harmonizacijos parką

Mes, grupelė Užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus mirtinai rusais išgąsdintu piliečių, po jo paskutiniojo pranešimo BBC apie eilinį rusų puolimą, telkiame dar šizofrenija jo nesusargdintus Lietuvos piliečius, kad įstatymais numatytų keliu inicijuoti URM likvidavimą, arba bent jau pervadinimą ją į „Gąsdinimo ministeriją“ ir iškėlimą į šalia Balbieriškio esantį „Hormonizacijos parką“, kad čia rusų išgąsdinti valdininkai galėtų hormonizuotis ir vonių bei pirčių pagalba išgydyti ministrą nuo psichikos negalių – nuolatinių rusofobijos priepuolių.

Priminsime ką rašė BBC:

„Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius pareiškė, kad „labai bijo“ dėl Baltijos šalių ir Sirijos Aleppo miesto.“

Šios jo baimės priežastis – baisusis Putinas, kuris, pasinaudojęs rinkimais JAV ir valdžios perdavimo periodu, gali užpulti Pabaltijo valstybes ir visą likusį pasaulį.

Galima užjausti ir suprasti buvusį komunistą, Lietuvos komjaunimo pirmąjį sekretorių. Jis tiek metų laižė okupantams rusams užpakalius, kad negaudamas ką laižyti, ir nulaižyti, patiria kokių nors vitaminų ar mikroelementų trukumą, todėl normaliam jo psichikos funkconavimui būtina skubi terapija.

Šie neadekvatūs Likevičiaus pasakymai, kad „rusai vėl mus puola“, kad „Rusija nėra super galia, o yra superproblema“ tik rodo sunkią šio tarnautojo ligą.

Gydymo procedūras reikėtų tęsto tol, kol šis pacientas pakartotų Vinstono Čerčilio posakį:

Lietuva neturi nei draugų arba priešų, ji turi vien tik interesus.

„Great Britain has no constant friends or enemies but rather constant interests“.

Piliečių iniciatyvinė grupė