Šėtoniškos manipuliacijos: kaip sunaikinti Siriją

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/setoniskos-... 2016-10-30 11:11:45, skaitė 2341, komentavo 0

Šėtoniškos manipuliacijos: kaip sunaikinti Siriją

Dauguma Rusijos ekspertų laikosi nuomonės, kad JAV ir Rusijos priešiškumas baigsis iškart po rinkimų Amerikoje pabaigos.

Aš taip nemanau.

Ir ne tik aš. Priešiškumas niekur nedings, o tęsis ir nuo šiol bus nuolatine JAV politikos, nukreiptos prieš Rusiją, dalimi.

Ten esama galingų jėgų, kurios nenori palikti rusų ramybėje.

Hilarė Klinton tik viešina šių jėgų veiklą.

Apie detales to, kas vyksta Sirijoje ir aplink ją, daug rašo anglakalbiai opoziciniai leidiniai.

Štai kaip atrodo konfliktas dėl JTO humanitarinio konvojaus subombardavimo, jeigu žinai įvykio detales.

Visai neseniai, rugsėjo 30 dieną, „civilizuotame“ pasaulyje įvyko taip vadinama „weekend of action“. Europos ir Amerikos miestų aikštėse vyko protesto akcijos su vieningu lozungu „Paskandinsime Asadą!“. Tūkstančiai žmonių išėjo į gatves, reikalaudami įvesti neskraidymo zoną virš Sirijos. Tačiau mažai kas iš tų tūkstančių žinojo, kad akciją organizavo viešųjų ryšių kompanija Syrian Campaigne.

Ši firma registruota Amerikoje ir Anglijoje. Ji siūlo štai tokias paslaugas:

– elgesio pakeitimas;

– suvokimo pakeitimas;

– politikos pakeitimas;

– infrastruktūros pakeitimas.

Viską susumavus gaunasi režimo nuvertimas, tiesa?

Interneto leidinys Alternet pateikia įdomių duomenų apie organizaciją Syrian Campaigne. Joje, kaip matrioška matrioškoje paslėpta dar viena organizacija, kurios pavadinimas – Baltieji Šalmai – White Helmets. Kad jums iškart pasidarytų dar įdomiau – dar vienas faktas.

Rugsėjo 18 White Helmets aktyvistas pirmasis atsidūrė atseit sirų ir/arba rusų subombarduotame humanitariniame konvojuje. Ir su videokamera, savaime suprantama. Tas pats aktyvistas ir deklaravo anglų kalba (!), kad „režimo sraigtasparniai subombardavo šį taikinį keturiomis bombomis“.

Būtent Baltieji šalmai pateikė kaip neva rusų aviacijos antskrydžio „įrodymus“ rusiškos bombos uodegą. Nuotraukos autentiškumo, beje, JTO bei Raudonasis Pusmėnulis taip ir nepatvirtino. Būtent šių organizacijų konvojų atseit sunaikino rusai arba sirai.

Negana to, Syria Campaigne iki incidento su bombardavimu vaizdavo Jungtines Tautas vos ne kaip Asado bendrininkes ir netgi platino medžiagą, kur santrumpa JTO buvo paskandinta kraujyje.

„Neginkluoti ir neutralūs“, kaip jie save vadina, „Baltieji Šalmai iki Sirijos užsiėmė ardomąja veikla Kuboje ir Venesueloje.

Įkūrė juos amerikiečių Tarptautinės plėtros agentūra, kuri juos ir finansuoja.

Kas yra šitos organizacijos sponsoriai? Tai labai įdomūs sponsoriai, nes didžioji jų dalis yra anonimai. Nesislepia tik oligarchas Ayman Asfari, kompanijos Petrofac Limited savininkas, turintis 1,2 mlrd dolerių turtą.

Syria Campaigne asocijuojasi su organizacija Avaaz (kurią įkūrė tas pats oligarchas), ji suvaidino didelį vaidmenį įvedant neskraidymo zoną virš Libijos. Avaaz tada sukurpė peticiją su 1202 parašais, reikalaujančią pradėti intervenciją į Libiją. Jūs pamenate, kuo toji istorija baigėsi. Sunaikinta Libijos valstybė, kankinimai, seksualinė prievarta, Kadafio mirtis.

Bet grįžkime į Siriją.

Pamenate nuotrauką su berniuku, kurio veidas padengtas su krauju susimaišiusiais pelenais? Jo vardas Omranas Daqneesh, ir ši vaiko, atseit rusų antskrydžio aukos, nuotrauka atsidūrė pirmuosiuose dešimčių stambiausių pasaulio laikraščių puslapiuose, parodė ją ir CNN.

Tai irgi bendras Syrian Campaigne ir Baltųjų Šalmų darbas.

Dabar jie siekia sukurti neskraidymo zoną virš Sirijos.