Lietuvos socialistinio fronto kreipimasis į Moldovos Respublikos piliečius

Autorius: Lietuvos socialistinio frontas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-21 15:59:00, skaitė 171, komentavo 4

Lietuvos socialistinio fronto kreipimasis į Moldovos Respublikos piliečius

Lietuvos socialistinio fronto kreipimasis į Moldovos Respublikos piliečius:

„Balsuodami už įstojimą į Europos Sąjungą balsuojate už savo žemės pardavimą užsieniečiams! Neleisk, kad Švedijos bankininkai paverstų jus baudžiauninkais! Moldovos Respublikos piliečiai! Jums tenka dalyvauti Europos referendume, kurį kartu su Moldovos žemę užvaldyti norinčiais plėšriaisiais Europos verslo rykliais, stumia korumpuota Maia Sandu chunta!

Jau buvo paviešinta informacija apie slaptas (p)rezidentės Maios Sandu ir švedų derybas dėl Moldovos žemės pardavimo Švedijos bankininkams. Jau ES ambasadorius Kišiniove Janis Mazeixas pareiškė, kad ES viduje Moldovos Respublika privalės po trumpo pereinamojo laikotarpio leisti parduoti žemę užsieniečiams. Mazeixas gimtojoje Latvijoje, jau pusė didžiausių žemės savininkų yra švedai ir danai, kurie Latgaloje išbraukia žemę iš žemės ūkio paskirties.

Lietuvoje Vakarų verslo rykliai užtikrino, kad 2014 metais įvykęs referendumas, kuriame lietuviai balsavo prieš žemės pardavimą užsieniečiams, būtų pripažintas negaliojančiu. Nepasitikėk korumpuota Maia Sandu klika! Jie jau sutiko parduoti jūsų Moldovos žemę Vakarų bankininkams! Neleiskite Švedijos bankininkams paversti jūs baudžiauninkais! Pažvelkite, ką jie su Lietuva padarė!“

P.S.

Šį rytą tapo aišku, kad referendumas dėl stojimo į IV rechą (aka ES) žlugo. Moldovos piliečiai pasirodė išmintingesni, nei pribaltikos aisčiai, kurie savo nepriklausomybės likučius pardavė už alaus butelį ir skalbimo miltelius, o paskui išdidžiai ant rūbų pasikabinę lipduką vaikščiojo.

Tačiau vakaroidai nebūtų vakaroidais, jeigu taip paprastai pasiduotų. Vakaroidiniai žulikai referendumo dėl Moldovos integracijos į Europą rezultatatus pakoregavo taip, kad jų nesekmė nebūtų per daug pastebima.