Masiškai pradeda „lįsti galai“ apie „saugią“ COVID vakciną

Autorius: Infa.lt Šaltinis: https://infa.lt/112050/masiska... 2024-09-02 18:46:00, skaitė 782, komentavo 2

Masiškai pradeda „lįsti galai“ apie „saugią“ COVID vakciną

Viešojoje erdvėje vis pasirodo nauji ir naujesni duomenys apie COVID vakcinacijos priemones, kurių ėmėsi vyriausybės, remdamosi toli gražu „ne mokslu“, nors jos pačios teigė priešingai, o savo politiniu naratyvu, dažnai labiau panašiu į inkvizicijos metodus, nei į racionalią, priežasties-pasekmės santykiu grįstą sveikatos apsaugos politiką.

Ko tik nedarė ES šalių vyriausybės, kad tik paskatintų žmones masiškai vakcinuotis.

Štai, pavyzdžiui, vokiečių „Velt“ leidinys, remdamasis dokumentais, praneša, kad vyriausybės kanceliarijoje ekspertų pranešimai buvo „koreguojami“ iki tokio lygio, kol jie „atitikdavo politinę darbotvarkę. Su mokslu ar medicina tai neturėjo visiškai nieko bendro. Tačiau buvo susiję su baimės atmosfera.

O štai, Vokietijos sveikatos apsaugos ministras Karlas Lauterbachas norėjo skleisti baimę tarp „jaunų žmonių“, ką iš esmės ir darė per žiniasklaidą. Su protokolais galima susipažinti čia.

Kanados „Independent“ iš savo pusės praneša, kad „Pfizer COVID-19“ sutartis su Kanados vyriausybe, kurią gavo „The Canadian Independent“, rodo, kad pasirašant sutartį ir masiškai skiepijant gyventojus nebuvo žinomas vakcinos „ilgalaikis poveikis, veiksmingumas ir nepageidaujamas poveikis“.

Nors vyriausybė skelbė, kad „vakcina saugi ir veiksminga“. Kuo ji rėmėsi – neaišku iki šiol.

Tai originali COVID-19 vakcinos sutartis tarp Kanados vyriausybės ir „Pfizer“, sudaryta 2020 m. spalio 26 d., kurią ir pateikiama. Ją išimtinai gavo tik „The Canadian Independent“ leidinys, gavęs prašymą leisti susipažinti su informacija.

Praėjus dviem mėnesiams po sutarties pasirašymo Kanada pradėjo masinį savo gyventojų skiepijimą, o politikai, visuomenės sveikatos pareigūnai, „Pfizer“ generalinis direktorius ir didžioji žiniasklaida skelbė, kad „Pfizer“ vakcina COVID-19 yra „saugi ir veiksminga“.

Gyventojai nežinojo, kas buvo numatyta sutartyje. Sutarties 5.5 skirsnyje „Pirkėjo patvirtinimas“ aiškiai nurodyta:

„Pirkėjas taip pat pripažįsta, kad ilgalaikis vakcinos poveikis ir veiksmingumas šiuo metu nėra žinomi ir kad gali būti šiuo metu nežinomų nepageidaujamų vakcinos poveikių.“

Sutartį galite perskaityti pateiktoje nuorodoje:

Anksčiau paskelbti dokumentai atskleidžia, kad Vokietijos vyriausybė žinojo apie „karantinų daromą žalą“.

Taip pat paaiškėjo, kad „stumiant“ vakcinas buvo neigiami vaistai, kuriuos būtų buvę galima naudoti vietoje vakcinų, tiesiog susirgus. Ir tai darė FDA – JAV vaistų ir maisto administracija, dabar tuos neigimus pašalinusi.