Vaidas Žemaitis. Negaliu patikėti, kad Vygantas Kelertas yra toks įtakingas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2024-09-01 01:13:00, skaitė 1034, komentavo 10

Vaidas Žemaitis. Negaliu patikėti, kad Vygantas Kelertas yra toks įtakingas

Artėjant LR Seimo rinkimams, pasirodė, kad visuomenininkas, publicistas ir politikos apžvalgininkas Vygantas Kelertas yra labai įtakingas. Jo kritikai paklūsta net ir pats Zigmas Vaišvila. Pasak į valdžią besiveržiančio Andriaus Martinkaus, Zigmas Vaišvila persigalvojo ir atsisakė dalyvauti LR Seimo rinkimuose dėl Vyganto Kelerto kritikos.

Anot jo, paskutinę vietą Eduardo Vaitkaus sąraše Nendrė Černiauskienė pasirinko dėl to, kad Vygantas Kelertas ne kartą rodė Eduardo Vaitkaus advokato Mažvydo Misiūno melą, kad Eduardas Vaitkus niekada nesusidės su NATO garbintoja N. Černiauskiene.

Pasirodo, kad Mažvydo Misiūno kalbos tėra nieko verti plepalai. Kaip ir buvo numatyta, Eduardas Vaitkus bei Mažvydas Misiūnas į Seimą žygiuos kartu su Zigmo Vaišvilos „chebryte”, o būtent, su NATO garbintojos Nendrės Černiauskienės ir Tauro Jakelaičio „Lietuvos liaudies partija”.

Vaitkaus „sąrašiniai”, pasirodo, yra labai kerštingi ir negali susitaikyti su mintimi, kad tapus kandidatais į LR Seimą, jie tampa ir viešais asmenimis, apie kurių darbelius privalo žinoti visuomenė.

Vygantas Kelertas negali susitaikyti su mintimi, kad Eduardas Vaitkus TV3 debatuose pakeitė iki šiol delaruojamas šeimos vertybes ir pažadėjo žygiuoti propagandiniame LGBTQ+ Pride parade, todėl ir ėmėsi šio Vaitkaus „sąrašėlio” skaidrinimo. Tačiau skaidrinimas patinka ne visiems – po V. Kelerto viešos kritikos, kai kurie nariai ėmėsi jo terorizavimo ir grasinimo teismais.

Į Seimą besiveržiantis Vygandas Matusevičius, paskambinęs V. Kelertui, darė spaudimą, kad šis pakeistų nuomonę ir pagrasino, kad netrukdytų E. Vaitkaus komandai patekti „prie lovio”. Kitas, prasiskolinęs Šiaulių rajono marginalas Vilmantas Povilaitis, taip pat skambinėjo V. Kelertui ir reikalavo su juo padaryti laidą, kurioje jis galėtų pasireklamuoti. V. Kelertui nesutikus, šis paviešino judviejų telefono pokalbį.

Vilmantas Povilaitis yra labai klastingas ir kerštingas, šis veikėjas su savo bendrininkais planavo padegti ir mano namus kartu su žmona. Apie tai skaitykite plačiau čia: Vilmantas Povilaitis – keršto trokštantis psichopatas?

Šiuo metu Vygantui Kelertui yra daromas didžiulis spaudimas dėl to, kad šis kritikuoja E. Vaitkaus sąrašą. Kaip iš giedro dangaus atsiradęs „visuomenininkas” Mažvydas Misiūnas net ėmėsi Vygantui Kelertui grasinti teismais.

Pradžioje reiktų prisiminti, kad antroje vietoje E. Vaitkaus sąraše esantis Mažvydas Misiūnas yra gerai žinomas kaip pinigų ir prabangos mylėtojas, taip pat jis minimas straipsniuose, kuriuose rašoma apie galimus pinigų plovimus, o Mažvydo Misiūno pavardė ten minima ne iš gerosios pusės.

Dar visai neseniai Mažvydas Misiūnas aiškino, kad jis nėra politikas, o tik advokatauja į politiką einančiam E. Vaitkui. Pasirodo, kad tai nėra tiesa, nes Eduardas Vaitkus jau video laidose kartojo, kad M. Misiūnas dalyvaus rinkimuose.

Pats M. Misiūnas neigia, kad dalyvauja politinėje veikloje ar patarinėja politiniais klausimais: „Būdamas advokatu atstovauju prof. Eduardui Vaitkui įvairiuose teisiniuose procesuose, visuomeninėje bei politinėje veikloje nuo praeitų metų, tačiau nesu politikas ar politinis patarėjas“, – Alfa.lt teigė jis.

Mėgstantis parabangias keliones ir demonstruoti savo pusnuogį kūną, apsukrus veikėjas M. Misiūnas ėmėsi V. Kelertui grasinti teismais, jeigu šis nepanaikins kritikos apie jį ir nepaviešins jo kolegos advokato Domanto Skebo reikalavimo. Atkreipkite dėmesį – Mažvydas Misiūnas rašinėja iš NPJ feisbuko paskyros, o savosios, asmeninės  politika „neteršia”, nes panašu, kad pralaimėjimo rinkimuose atveju nori išlikti „švarus”.

Pasirodo, Mažvydas Misiūnas kartu su Eduardu Vaitkumi yra už LGBTQ+ paradus ir propagandą. Tokias išvadas galima daryti iš to, kad šie veikėjai tame nemato nieko blogo ir sutinka tokiuose paraduose žygiuoti. Negana to, Mažvydas Misūnas viešai pareiškė, kad „kas tu per prezidentas, jeigu tu neini parade su savo žmonėmis”.

Taigi, turime dar vieną naują darinį, panašų į „Laisvės partiją”, pavadinimu „NPJ” (Naujoji Pede**stų Jėga?). Ačiū, mums tokių nereikia, žygiuokite vieni patys ir nebekvailinkite normalių ir padorių žmonių!

Vaidas Žemaitis Lekstutis