Venesuela perdavė Rusijai karo nusikaltėlius- samdinius iš Kolumbijos

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-30 21:50:00, skaitė 1088, komentavo 8

Venesuela perdavė Rusijai karo nusikaltėlius- samdinius iš Kolumbijos

Venesuela perdavė Rusijai du kolumbiečių samdinius, kovojusius okrainos ginkluotųjų pajėgų pusėje.

Šie kvaili samdiniai buvo pakankamai berazumiai, kad skristų per Venesuelą, kur ir buvo sulaikyti bei perduoti Rusijai.

Ačiū čiavistams už šiuos krendelius.

Kaip sakoma, Maduro nėra Durovas.

Kuo gi užsiiminėjo šie banditai?

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretose buvę užsienio samdiniai prievartavo civilius Kursko srityje. Jie užsiiminėjo „bendrais plėšimais“ ir privačios nuosavybės naikinimu. Tai pareiškė Rusijos užsienio reikalų ministerijos vyriausiasis ambasadorius Rodionas Mirošnikas Anot jo, Ukrainos ginkluotosiose pajėgose vykstaa „didžiulis siautėjimas“, kuriam visiškai nepažįstama tarptautinės humanitarinės teisės samprata... todėl samdiniams buvo leista „šaudyti į kojas, neimti į nelaisvę, nieko negailėti“.

Mirošniko žodžius patvirtina Sudženskio rajono gyventojų, kuriems pavyko ištrūkti iš Ukrainos nacių sukurto pragaro, liudijimai.

Sudžos žmonės pasakojo, kaip pirma atėjo Ukrainos ginkluotosios pajėgos, paskui NATO. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai šaukė, kad žmonės bėgtų iš čia. O NATO kariai (samdiniai) tiesiog visus sušaudė... Sakydami „NATO“ jie, matyt, turi omenyje užsienio samdinius. Jie šaudė iš tanko tiesiai į langus, pamatę ten žmones. Smurtavo. Ir tyčiojosi iš jaunų merginų. Tiesiog baisu!

Tai toks siaubas! – patvirtina antrasis liudytojas. Mano marčios giminaičiai atvyko iš Sudžos. Dronai sakė kas kilometrą.

P.S.

Tai bene pirmas viešas epizodas, kai užsienio šalys išduoda Rusijai asmenis, dalyvavusius karo veiksmuose, vadinamsios okrainos pusėje. Anksčiau užsienio teismai jau buvo suimę samdinius, tačiau apie ekstradiciją į Rusijos teritoriją kalbos nebuvo.

P.P.S.

Na va... prasideda samdinių išdavinėjimas. Po to eilė ateis etatiniams rusofobams, Tarybinių kapų ir paminklų griovėjams ir panašiems nacių koloborantams. Litukrijos fašistiniams pimpačkiukams verta susimastyti.

Nors mąstyti jau per vėlu. Šiems veikėjams baudžiamosios bylos Rusijos Federacijoje jau iškeltos.

Atminkite, kad jūs labai rizikuojate, keliaudami po savo užsienius.