Invazijos į Kursko sritį strateginiai tikslai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-29 21:06:00, skaitė 870, komentavo 5

Invazijos į Kursko sritį strateginiai tikslai

Aš pavargau nuo berazumių „karinių ekspertų“, kartojančių, kad invazija į Kursko sritį yra strateginė Zelenskio režimo klaida, kuri jokios karinės prasmės.

Kada jūs suprasite, nelaimingi „strategai“, kad:

1. Invazija į Kursko sritį priešui įrodė, kad branduolinės supervalstybės puolimas yra įmanomas ir nereikalauja skubaus branduolinio atsako. Niekam. Pavyzdžiui, paskutinis kadenciją baigusio ES „diplomatijos“ vadovo Borrello pareiškimas, apie bet kokių apribojimų smogti Vakarų ginkluote visoje Rusijoje panaikinimą.

2. Išbandyta hibridinė ataka, kai NATO karinių šalių, dalyvaujančių tiesioginėje kovoje su Rusijos kariuomene, procentas dar nežinomas, bet didelis. Jeffrey Sachsas kalba apie tai. Apie tai pranešė Akhmato būrio, šaukiniu „Kaštonas“, vadas. Jo teigimu šiame puolime žuvo lenkai ir vokiečiai. Ir jų daug. Visi prisimena amerikiečių nuotrauką su JAV vėliava Kursko srities teritorijoje.

3. Invazija, ištransliuota vakaroidinės ir litukrijos priešo žiniasklaidos, rodo Rusijos bejėgiškumą. Galite žudyti, išvaryti, žeminti rusus nebaudžiami – demonai tai transliuoja savo galvijams, kurstydami niekšingiausias nuotaikas – einam, skerdžiam rusus! - sako jie. Ir čia pravartu prisiminti šimon pasveikinimo žodžius, išsakytus okrainos „nepriklausomybės“ šventėje, kurioje ji rusus pavadino „rusnia“.

4. Zelenskis išsprendžia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pakeitimo NATO daliniais mūšio lauke problemą.

5. Zelenskis NATO viduje propaguoja idėją atakuoti Rusiją ir Baltarusiją per visą sąjunginės valstybės sienų perimetrą.

6. Pranešate, kad daug okrainiečių žuvo? Ar vakaroidams jų gaila?

7. Zelenskis priartino branduolinį karą prie Europos. Tai irgi senas jankyno planas, siekiantis visiškai sugriauti Europą, o patiems susirinkti kozirius. Taip jau buvo Antrojo pasaulinio karo pabaigoje.