Ar galima apvogti Tautą ir likti nebaudžiamiems? Spaudos apžvalga

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-08-12 19:02:00, skaitė 955, komentavo 3

Ar galima apvogti Tautą ir likti nebaudžiamiems? Spaudos apžvalga

Daug klausimų šitiems veikėjams, nugyvenusiems Lietuvos švietimą, galimai už milijardinį Taivano kyšį sužlugdžiusiems valstybės santykius su galingiausia pasaulio ekonomika Kinija, keliama žiniasklaidoje. Apie vilą saloje, greta Atėnų, parašė sisteminė žiniasklaida, kuri pažymėjo sandorio amoralumą, nes jis keistai sutapo su Rusijos įsiveržimu į Ukrainą. Visuomenę stebino minima pirkinio suma, kuri, spėjama, sumažinta keliomis dešimtimis kartų. Prisiminta ir apie 1 eurą kainavusias mokyklas, privataus ir visuomenės interesų konfliktą, leidusį šiems ponams labai greitai praturtėti. Piliečiai pagrįstai stebėjosi, kur buvo kontroliuojančios Lietuvos institucijos, kai staiga valstybės sąskaita susikraunamas šimtų milijonų kapitalas.

Pacituosiu įdomesnes nuomones dėl šio galimo Lietuvos apvogimo  

Giedrė Gorienė FB rašo:

Štai tau, boba, ir Velykos! 

Paaiškėjo, kad prasidėjus karui Ukrainoje, Gabrieliaus Landsbergiuko šeima nusipirko namą... Graikijoje! Šalyje, kuri turi mažiausiai noro konfliktuoti su Rusija ir kurioje daugumą gyventojų dėl požiūrio į karą ir karo priežastis Gabriuko aplinka išvadintų "vatnikais", "kremliniais" ir "penktąja kolona".   

Tai gal, pons Gabrieliau, ir Lietuvoje reikia kurti tokią aplinką, tokią harmoniją, tokią atmosferą, kad būtų čia saugu gyventi ir nereikėtų pačiam galvoti: o kur čia išsinešdinti, kokios šalies rusai tikrai nepuls?

P.S. Beje, Graikijoje legali Komunistų partija. 

Jono Balvočiaus satyrinis koliažas

AVvXsEij3NIZIE2rLVsuwgRVvdkLAptilBNkzV1da4Iacqq36dSYiPjfSGrXhtrIQ3hmDyVxJIP1MAZxuonmUwGYd5gCPcR-tObAcZkHNavlOyW2UmzO2FLrUhQHoiOJqz0eNpk4_d6YUrBJPHSG3lt0L8OO13waSREe___HCy2icyfmhKcnbgHiZOIq_rda3qc

Raimondas Šimaitis FB šaiposi:

Jie mums melavo.

Nebebus jokio klimato atšilimo, jūros lygis nebekils, Telšiuose pliažo nebus. 

Nes jei taip būtų, gerai informuoti asmenys tikrai nepirktų namo saloje. Kaip ir apie kaitą ūbaujantis, ir mokesčius dėl to įvedinėjantis Gentvilas, nestatytų namo Melnragėje.

Nėra jokio potvynio dėl kaitos pavojaus ir artimiausius 200 metų nebus. Kol Anūko anūkų anūkai gyvi bus.

Lietuvos rytas surado Landsbergių vilą Graikijoje: prabanga pribloškia. Iš kur babkės? Apie tai kalbama "Op.TV".

ttps://www.youtube.com/watch?v=e7JyCy_kBD0

Lenda galai: karui prasidėjus, „elitas“ buvo pasiruošęs nešti savo kailį iš Lietuvos

https://www.youtube.com/watch?v=wgIipnsYx-Q

Jonas Balčiūnas potale "Karštas komentaras" rašo:

Gabrieliaus vila Graikijos saloje parodo ne tik Gabrieliaus, bet ir konservatorių partijos supuvimo ir degradavimo lygį. Pirkti vilą, jei turi pinigų, joks ne nusikaltimas. Nusikaltimas, kai viešai iš Seimo tribūnos meluoji ir dar tyčiojiesi iš oponentų, kurie melus nori atskleisti.

AVvXsEjy3M3E_OWUEv6GQXV-p08ruuN6TOCSRLVUtplDzNppV3ETIgXfLYILjsYtg6cMtj8MrQovRISK15RAYKOYDITy7k24hNUlVFkKdnsyyJYtm0llkvxz5fDTQkJtNqk4YZ96S-TpMQcU4BJ094UTzHvLEq4Pjyo8yMX4B7_xIUpmv2LIOVAtGFBZGHbdb2U

"Lietuvos Rytas" pirmasis supažindino su šokiruojančiu anūko šeimos pirkiniu:

Gresiančiu karu bauginami mūsų šalies gyventojai yra priversti sukti galvą, kur galėtų slėptis. O štai užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio šeima tokia vieta jau yra pasirūpinusi. „Lietuvos rytui“ pavyko surasti slaptą garsios politiko šeimos rezidenciją.

Rezidencijos dydis, anot Lietuvos ryto, 300 kvadratinių metrų su dviem lauko terasomis ir baseinu. Yra ir dalelė Lietuvos – greta Graikijos vėliavos matosi plasdanti Lietuvos vėliava. Pranešama, kad nuo pašalinių akių rezidencija paslėpta. Ją juosia aukšta mūrinė tvora. Lietuvių šioje saloje nelabai būna. Vila registruota Landsbergienės vardu.

Reziumė: Jei esi anūkas, tuomet galima apvogti Tautą ir likti nebaudžiamam.