Tas baisus žodis TAIKA

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2024-08-10 17:37:00, skaitė 1159, komentavo 2

Tas baisus žodis TAIKA

Vengiu ledų, nes turiu antsvorį, ir Viktoras Uspaskichas - ne mano herojus, todėl nedalyvavau jo organizuotoje "Ledų šventėje" Kėdainiuose. Man šis renginys tapo įdomus dėl neadekvačios reakcijos į jį, o ypač į iš dronų sudėliotą žodį TAIKA.

Mūsų visuomenė, pasirodo, tiek nupušinta, kad rašo pareiškimus VRK dėl užrašo TAIKA.

„Šiandieną gavome paklausimą dėl danguje iš dronų sudėlioto užrašo Taika, kurį taip pat perdavėme nagrinėti Kėdainių rajono apygardos rinkimų komisijai, kuri jau nagrinėja ankstesnį kreipimąsi“, – komentare Eltai teigė VRK patarėja Diana Daubarė.

Prof.Povilas Gylys "Komentaras TV" laidoje "Ar Lietuvoje bus uždrausta TAIKOS sąvoka?" 

https://www.youtube.com/watch?v=14AcXKSlTjE

Profesoriaus nuomone (2:50), klausimas "dėl visuomenės psichologinės sveikatos, tos visuomenės dalies, kuri nesupranta, kad TAIKA yra bendrasis gėris". "Kova vyksta tarp normalių ir išprotėjusių", - mano prof.P.Gulys. Labai kviečiu susipažinti su buvusio UR ministro nuomone.

Pasirodo, kad karo isterija ir žmonių nupuišinimas ne tik Lietuvos žmonių sveikatos problema. Žodis TAIKA sukelia valdžios baimę ir galingiausioje pasaulio valstybėje JAV.

AVvXsEjaBVjlKsmEtdVwaLmuxbvE4MyyK7BZ3ajUbTuaIkfBPBdRUFpI26MHqlNcPQZxdF6YWEntnziYHlMv5SC9-oXJizO02T_u_3YRzAfOtoM0LYIo5o45pxYwR2xt-mx-ETiKaCJZOCGcJIQrpgAISWR3HS4ztncesUmOlauMlCLNM0zy4bcjTyPwJ6YsETFJ

Rugpjūčio 7 d. buvo pranešta, kad Skoto Ritterio namuose Niujorko valstijoje FTB ir policija atliko kratą ir tyrimui paimtos dvidešimt penkios dėžės su dokumentais ir elektroninio ryšio prietaisais. Skotas, buvęs jūrų pėstininkų korpuso žvalgybos karininkas, yra pasisakęs prieš Irako karą, kai būdamas Jungtinių Tautų ginklų inspektoriumi pareiškė, kad Sadamas Huseinas neturi masinio naikinimo ginklų. Nuo to laiko Skotas ir toliau veiksmingai rūpinosi karo ir taikos klausimais. Jis aktyviai dalyvavo įvairiose Youtube transliuojamose programose, analizavo Rusijos-Ukrainos konfliktą, yra aplankęs Rusiją.

https://www.youtube.com/watch?v=TWcFM85Rt_Q

Ritteris 2024 m. birželį buvo sulaikyta Niujorko oro uoste, kuomet ruošėsi skristi į Stambulą, pakeliui į Sankt Peterburgą dalyvauti prestižiniame tarptautiniame ekonomikos forume. FTB agentų komanda jį užklupo besiruošiantį lipti į lėktuvą ir Valstybės departamento nurodymu konfiskavo jo pasą. 

Jis buvo apkaltinta Užsienio agentų registracijos įstatymu (FARA) nesilaikymu. FARA įstatymas  įpareigoja, kad su užsieniu susijusios organizacijos finansai ir ryšiai būtų atviri Teisingumo departamento patikrinimui. Neatskleidusieji informacijos gali būti baudžiami iki penkerių metų kalėjimo ir iki 250 000 JAV dolerių bauda.

AVvXsEg4ZXap5tkcz8GLpU07agYE9WWwWuJqTvmY-YHnH5vYneRhVbi751dZ6O-ZX4eLWygfMLzCQl4WbmTjKuBMyO9joZjmJzj_AUZPMzbJ687wsJdEabXuIfyR_8D3dbts40QbOMlL5bbon3RvbC4sjmpy9vPHmBVzmPvyf9apy7MyTyFQKxBSZVE7g5UMemRc

 

Rugpjūčio 6 d. buvusi Havajų kongresmenė ir Nacionalinės gvardijos karininkė Tulsi Gabbard  papasakojo, kaip ją ir jos vyrą seka vyriausybės agentų komandos, kai tik jie keliauja lėktuvu. Apie tai pranešę oro pajėgų maršalai nutekino informaciją, kaip Gabbard buvo išskirta kaip "vidaus terorizmo grėsmė" pagal vadinamąją "Tyliojo dangaus" programą. Ant jos įlaipinimo kortelių yra užrašas "SSSS", todėl jai taikomos papildomos saugumo kratos ir apklausos. Tikėtinas jos nusikaltimas - nepritarimas karui Ukrainoje arba, galbūt, neseniai išleista knyga "Iš meilės tėvynei: palikti Demokratų partiją".