Boksininkėms reikia chromosomų tyrimų. Dr.V. Abraičio video

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-08-08 20:24:00, skaitė 1101, komentavo 6

Boksininkėms reikia chromosomų tyrimų. Dr.V. Abraičio video

Paryžiaus žaidynių moterų turnyre dalyvauja alžyrietė Iman Khelif ir taivanietė Lin Yueting, kurios praėjusiais metais buvo diskvalifikuotos iš Tarptautinės bokso asociacijos (IBA) pasaulio čempionato po genetinių tyrimų. Buvęs IBA generalinis sekretorius Istvanas Kovačas teigė, kad I. Helif yra "biologiškai vyriškos lyties",  turėjo XY chromosomas.

"Berliner Zeitung" rašoma, kad Paryžiuje surengtoje spaudos konferencijoje IBA prezidentas Umaras Kremlevas sakė: "Turime mokslinių testų, kurie rodo, kad jie yra vyriškos lyties."

Rusijos nuolatinio atstovo prie JT pirmasis pavaduotojas Dmitrijus Polianskis boksininkų, kurie neišlaikė lyties testų, dalyvavimą Paryžiaus olimpinėse žaidynėse pavadino "viešu smurtu prieš moteris".

"Tai absoliučiai bjauru ir visais požiūriais rodo, kokią žalą moterų teisių laikymuisi ir jų orumui daro LGBT darbotvarkė, kurią Vakarai begėdiškai primeta visam pasauliui , - sakė Polianskis.

AVvXsEiaDf_kvVUr277hYZsE3vDnJIa596T39G8PVEeFecsk7l9KwpD0Mf3c5pgh_AP-W7qXuTORh1cUAvVqdMrb6teP37D4OpImPaOHFlo36aTshm7RXkXAFZQkqyM0ZehyHU0fHhrkKB7O0zpTB-6P_mm48JVLNjbL-NL2lpU_OaQpFCr-Ho80VjCTay3ia9xK

Sportinikų lyties identifikavimo klausimu Yotube šiandien pasisakė gydytojas

dr.Vytautas Abraitis.

https://www.youtube.com/watch?v=kxwRJiUdkX0

Video, pavadintame "Chromosomos, tiesa ir LRT", daktaras V.Abraitis stebisi, kodėl nebuvo atliktas boksininkų chromosomų tyrimas. Tai išsklaidytų visus ginčus ir genderistines spekuliacijas, kurias kultivuoja ne tik TOK, bet ir LRT, pasitelkusi etatinį valdžiai tinkamos tiesos žinovą.