Orlando pederastų skerdikas - pabėgėlių iš Afganistano sūnus. Pačios taikiausios pasaulio religijos atstovas

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-06-13 09:28:19, skaitė 4034, komentavo 0

Orlando pederastų skerdikas - pabėgėlių iš Afganistano sūnus. Pačios taikiausios pasaulio religijos atstovas


Kam žudikas, o kam didvyris - štai toks pasaulėžiūrų skirtumas šiandien

Beskaitant kraupias naujienas iš už Atlanto nenoromis kilo mintis: - o gal Donaldas Trumpas vis gi kažkiek teisus, siekdamas apriboti musulmonų imigraciją į JAV?

Paaiškėjo, kad ginkluotas žmogus, įsiveržęs į Orlando gėjų klubą ir nušovęs ten 50 bei sužeidęs antra tiek seksualinių mažumų atstovų, yra 29-rių musulmonas Omar Mir Seddique Mateen.

Jo tėvai - pabėgėliai iš Afganistano. O jis pats, kaip nenoriai patvirtina policija, galimai prijautė islamo ekstremistams.

Ką gi, naujas galvos skausmas tolerantiškai žiniasklaidai: kaip politkorektiškai pateikti šį teroro aktą, nukreiptą prieš labiausiai privilegijuotą JAV mažumą, kurią įvykdė taip pat pažangios visuomenės godojamos grupės - taikiausios pasaulio religijos atstovas?

Juk visi žinome, kad baisiau už islamofobiją gali būti nebent homofobija, ar, neduok Die - antisemitizmas.

Beje, ką tik perskaičiau internete, jog vienas iš tų 50-ies nušautų gėjų, atsidūręs prieš pabėgėlių iš Afganistano palikuonio šautuvo vamzdį dar spėjo sušukti - "Mes neleisime savęs įbauginti! Migrantai, mes jus mylime! Ne islamofobijos kurstytojams!"

Кaip manote, ar tai gali būti tiesa?

---
Priminimui - pidorasingo propagandistai vis dar nekantraudami laukia: