Vokietijos suicidalinė šizofrenija tęsiasi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/vokietijos-... 2016-06-12 12:23:53, skaitė 1929, komentavo 0

Vokietijos suicidalinė šizofrenija tęsiasi

Jeigu valstybė nutarė susinaikinti, jos niekas nebegali išgelbėti. Tokios mintys kyla stebint Vokietijos valdančiuosius politikus. Tai bepročiai, kurie įsileidžia dokumentų neturinčius migrantus, leidžia jiems suvežti savo gimines. O jeigu jie dėl ko pergyvena, tai vien tik dėl to, kad tranzito valstybės nestabdytų migrantų srauto ir netrukdytų Vokietijai susinaikinti. Vokietijos spauda išsiaiškino, kad 80% šiais metais atvykusių į Vokietiją migrantų neturėjo jokių dokumentų, tuo tarpu pusei milijono pernai ir šiais metais atvykusių „sirų“ leista atsivežti dar po vieną giminaitį, pradžiai, o vėliau, per du metus, ir likusius gimines, todėl tų „sirų“ skaičius išaugs kartais.

Musulmomų veisimo programa

Vokiečių politikų suicidalinė šizofrenija duoda gražius vaisius. Pradžiai, Vokietijos socialinės rūpybos sistema, traškanti nuo pertempimo, turės priimti 500 tūkstančių papildomų „sirų“, pagal šeimų susijungimo programą, o vėliau šis procesas tęsis, kol šios skaitlingos musulmonų šeimos „nesusijungs“ su visais jų giminėmis, tada pernai 428 000 atvykusių „sirų“ ir 72 000 atvykusių šiais metais virs keliolika milijonų. Tai rodo atlikti skaičiavimai, tai statistika. Apie šią musulmonų veisimo Vokietijoje bachanaliją pasakoja Süddeutsche Zeitung.

„Iš 500,000 prieglobsčio prašytojų po 15 metų bus 23 milijonų.“, tvirtina buvęs Vokietijos Bundesbanko valdybos narys Thilo Saracinas. Jis rašo: „Kiekvienais metais pabėgėlių ir nelegalių imigrantų kohortos auga jau du dešimtmečius dėl šeimų susijungimo ir jų vaikų. Yra žinomi jau penkių kartų statistika. Pavyzdžiui:  20-metų pabėgėlis atvyksta su savo žmona, pora turėjo tris vaikus”. Kompiuteriniai modeliai parodė: „Jei į šalį atvyko 500.000 pabėgėlių per vienerius metus, jų po 15 metų bus 23 milijonai žmonių. Jeigu 200.000 tai būtų dvylika milijonų 2030 metais ir 22,6 mln 2040.”

Süddeutsche Zeitung rašo, kad „Vokietija privalės dėl šeimų nachzugs (susijungimo) su šimtais tūkstančių kitų pabėgėlių atsiskaityti“, ne tik su sirais.

Vokietija bando įvesti visokius apribojimus ir ištęsti nachzugs periodą iki dviejų metų, delsia išduoti vizas giminėms. Ekspertai perspėja apie išmokų pabėgėliams didėjimą ir papildomą krūvį socialinėms kasoms, rašoma DW.

Kaip jie atskiria „sirus“ tarp pabėgėlių, kurie neturi jokių dokumentų?

Gal jie „sirus“ atskiria pagal kvapą? Bild pranešė, kad 80% šiais metais į Vokietiją atvykusių migrantų neturėjo jokių dokumentų.

Per keturis pirmuosius šių metų mėnesius į Vokietiją atvyko 114 tūkstančių migrantų. Tiktai 90 tūkstančių iš jų turėjo dokumentus. Tai reiškia, kad vietos valdžia neturi pakankamai duomenų apie tai, kokie jų vardai, pavardės, kur jie gyveno anksčiau ir kokios jie tautybės, ar jie nėra teroristai.

Trečia pagal populiarumą Vokietijos partija Alternatyva Vokietijai (AfD )Angelą Merkel dėl neadekvačios jos imigracinės politikos nuolatos kviečia atsistatydinti.

Jakovas Kedmi Iton-tv laidoje apie migracijos problemą Europoje yra pasakęs: „Vokietijai reikia šito mėšlo, tai tegul ir valgo“. Tik kodėl lig šios kviečiantys šį „mėšlą“ pas save, jie nori apdrėbti juo ir kitus, nenori jo viso „suvalgyti“ patys?

Algimantas Lebionka

Šauksmas