Filosofinis žydų klausimas. Tiksliau, klausimas žydams

Autorius: Jonas Matuza Šaltinis: https://www.facebook.com/jonas... 2016-06-06 15:48:31, skaitė 3679, komentavo 0

Filosofinis žydų klausimas. Tiksliau, klausimas žydams


"Aiškinti gojams (t.y. visiems nejudėjams) apie mūsų religiją - tai prilygtų visų žydų nužudymui, kadangi jei tik gojai sužinotų, ką mes apie juos aiškiname, jie mus tučtuojau nužudytų"
Talmudas (judėjų komentarai "Torai" - Biblijos "Senajam testamentui"), Sanhedrino knyga 59a

Žydai yra labai talentingi. Jie- visur: mene, moksle, medicinoje, versle...

Tikriausiai todėl, kad jie- išrinktųjų tauta. Taip mus moko net bažnyčia, kurios Dievą jie prikalė prie kryžiaus,- išrinktiesiems juk galima viskas.

Nesuprantu tiek vieno: kodėl tas viskas, prie ko jie prisiliečia, išsigimsta, smunka, o galiausiai patiria neišvengiamą krachą?

Iš pirmo žvilgsnio parašiau nesąmonę, už kurią mane tuojau pat turėtų nutrenkti tas, kas juos paskyrė išrinktaisiais.

Bet jei pažiurėti nepaviršutiniškai, ima ryškėja įtartinai dėsningi atsitiktinumai.

Pvz., O.Stounas prieš keletą metų viešai pastebėjo, kad žydai užvaldė Holivudą. Holivudo žydai pasakė "nesąmonė" bei privertė jį atsiprašyti. Tačiau toks žydas brolis Natanielis paėmė ir pavardėmis išvardijo, kam priklauso visos sunkiasvorės šau verslo kompanijos. Aš galvoju, kad reiškinys- daug platesnis, nei "holivudas".

Mano galva šiandien jau retas nesutiktų su teiginiu, kad išsigimė ne tik šou verslas, smuko, riedėdamas nebeišvengiamo kracho link, visas žmonijos menas. Nes normaliam žmogui šiandien nebeįmanoma be žalos savo ir savo vaikų psichinei sveikatai skaityti jų užvaldytų leidyklų knygų, klausyti jų studijų muzikos, žiūrėti filmų, gėrėtis jų galerijų menu...

Dažnas sako, kad geriausi gydytojai- žydai. Su tuo sunku nesutikti. Tačiau kodėl, nežiūrint profesinio žydų meistriškumo, žmonės vis labiau serga? Kodėl ligos vystosi ir plinta greičiau, nei jie spėja su jomis kovoti ir kuo smarkiau anie kovoja, tuo dažniau ir sunkiau žmonės serga?

Kodėl jų užvaldytas mokslas, kurio paskirtis tobulinti žmogaus gyvenimo sąlygas ir aplinką, vis labiau teršia žemę, vandenį ir orą? Argi protinga vadinti progresu tai, kas vis labiau nuodija Žemę, kuri darosi vis mažiau tinkama gyventi normaliems žmonėms ir jų vaikams?

Kodėl jų užvaldytos šalių "gynybos" tampa agresyviausiomis Pasaulyje?

Kodėl galiausiai sugriūva net pačios nesugriaunamiausios imperijos ir valstybės, kurias jie užvaldo? Romos Imperija, Prancūzijos kolonijinė Imperija, Anglijos kolonijinė Imperija, Rusijos Imperija, šiandien griūnanti JAV imperija?..

Kokio velnio jūs esate ne Dievo Išrinktieji Kūrybai, bet dievo išrinktieji destrukcijai?


1942 metų fašistinės Vokietijos propagandinis plakatas:
"Žydų suokalbis prieš Europą"