Kaip okrainiečiai džiaugėsi pėstininkų kovos mašinomis, arba bijokite danajų, kurie neša dovanas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-04 21:05:00, skaitė 797, komentavo 7

Kaip okrainiečiai džiaugėsi pėstininkų kovos mašinomis, arba bijokite danajų, kurie neša dovanas

Kai jankiai pradėjo tiekti okrainai pėstininkų kovos mašiną “M2 Bradley”, saloreicho pavaldiniai iš džiaugsmo šokinėjo. Tik baltieji ponai iš NATO kai kuriuos dalykus nutylėjo. Pavyzdžiui, kad iš sandėlio išimtos pėstininkų kovos mašinos yra radioaktyvios.

 

Šiandien parodysiu tai patvirtinantį dokumentą iš JAV gynybos departamento.

 

Kalba eina apie šarvuočius, kurie atvyko į „Foxtrot“ stovyklą Vokietijoje, kad vėliau juos būtų galima perkelti į okrainą.

 

Minėtos karinės bazės personalą įspėjo, kad “M2 Bradley” švytėjo tamsoje. Naudojant “Ludlum Model 2360” alfa-beta detektorių, pasyviosios spinduliuotės lygio matuoklį, buvo atlikti spinduliuotės matavimai, trukę 10 minučių. Ir jie aptiko 4 alfa daleles ir 949 beta daleles, vidutiniškai 0,4 alfa impulsų ir 94,9 beta impulsų per minutę.

 

Angaro viduje esančios mašinos patikrinimas, neužfiksavo jokių indikatorių, viršijančių fono lygį.

 

Patikrinus automobilį “Bradley M2”, serijos numeris 2adr6201y, esantį už angaro, buvo užfiksuotas padidėjusios priekinio viršutinio transporto priemonės paviršiaus rodmenys.

 

Didžiausias greitis, pastebėtas šioje įrenginio dalyje, buvo 23 alfa dalelių impulsai per minutę (t. y. maždaug 57,5 ​​karto didesnis už fono lygį) ir 250 beta dalelių impulsų per minutę (t. y. maždaug 2,63 karto didesnis už fono lygį).

 

Įdomiausia tai, kad amerikiečiai nesijaudina, kad okrainiečių ekipažams užaugs papildomos galvos ir nukris visos išsikišusios kūno dalys.

 

Baltiesiems bvanoms labiau rūpi aplinkos būklė Vokietijoje ir Amerikos karinės bazės personalo apsauga nuo kenksmingos radiacijos.

 

Žinome, kad amerikiečiams ukrainiečiai visiškai nerūpi – jie yra pigūs ir turi kovoti už jankyno interesus.

 

O saloreicho politikams iš (p)rezidento kanceliarijos taip pat nerūpi paprasti žmonės. Jiems rūpi tik pinigai.

 

SALO HEROJAMS!