Dėl Kasčiūno tai nežinau ar tikrai reikia labai smarkiai džiaugtis, kad "nu va, ex-neonacį ministeriu išrinko!

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-03-26 15:17:00, skaitė 800, komentavo 11

Dėl Kasčiūno tai nežinau ar tikrai reikia labai smarkiai džiaugtis, kad

Tai pas mus kaip ir nieko naujo. Per tas kelias dienas kol Varšuvoje gėriau alų-midų, niekas nepasikeitė. Ta prasme viskas kaip visada: arba balta, arba juoda. Ir pilna visokių spėlionių, džiaugsmo šūksnių, garsaus dūsavimo bei stiprių emocijų jaudinančiais klausimais. Nenutilo diskusijos "TEN TĄ TERAKTĄ PATYS RUSAI PADARĖ", nenutilo ir staigių rokiruočių valdžioje atgarsiai.

Dėl Kasčiūno tai nežinau ar tikrai reikia labai smarkiai džiaugtis, kad "nu va, ex-neonacį ministeriu išrinko! Parodys dabar tas fašistas tiems leftistams iš kur kojos dygsta! O kam kyla klausimų kodėl jis buvo neonacis ir nė karto nė žodeliu neužsiminė, kad čia "buvo jaunystės klaida" ar kad "apgailestauja dėl to", tai jūs esate debiloidai paskutiniai valstybės priešai durniai ir komunistai".

Nes neonaciai šiaip yra vieni iš pačių durniausių padarų planetoje kartu su visokiais islamistais, lefturdais, imperialistais ir visais kitais ultraradikalais šūdais ir na čia ne tas pats, kas jaunystėje būti gotu ar reiveriu kokiu.

O Šimonytė su savo "na kas jaunystėje nepadaro klaidų..." pasirodė tarsi jaunystėje būtų tikrai padariusi klaidų. Na tarsi žinotų ką reiškia jaunystėje nupjautą kiaulės galvą prie sinagogos numesti ir užrašyti "juden raus". Na arba bent jau žolės kur pasislėpus studijų metais parūkydavo. Na tarsi nieko čia tokio būti neonaciu. Neonacis tai realiai labai patriotas yra. Mums daugiau reikia tokių žmonių. "Be žydrų, juodų, raudonų ir be taboro čigonų". Ir mes tuoj patikėsime, kad čia labai fainai.

Bet iš kitos pusės tai man ir tas pasipiktinimas dėl pabėgėlių situacijos kuri pas mus kaip ir buvo suvaldyta, nelabai patinka. Kur čia kiša pastoviai kita pusė, ala "negražiai ten su tais pabėgėliais padarė". Nes kaip ir akivaizdu, kad pabėgėlių srautas sustojo nes buvo imtasi ganėtai griežtų priemonių. Jei nebūtų imtasi griežtų priemonių, tai srautas nebūtų sustojęs, tą problemą mes ir dabar turėtume, nes čia buvo hibridinio karo toks veiksmas, kad mums sukurti problemą. Kartais reikia tiesiog paimti tuos pabėgėlius ir apgręžti prie sienos.

Bet tada vėl iš kitos pusės jei mes imamės griežtų priemonių ten šiek tiek apeinant kokią nors konstituciją, tai nereikia po to nustebti, kad priemonės griežtės. Kaip rodo istorija tai visada tie kurie būna pasiilgę "griežtos rankos" kažkuriuo momentu pradeda dėl to labai gailėtis.

Bet tada vėl iš kitos pusės tos visos kalbos apie "griežtą ranką", "va dabar tai bus", "nu dabar pagaliau pajudės reikalai su krašto apsauga! Va dabar tai bus dabar normaliai" irgi nemanau, kad turi kažkokio pagrindo. Iš kur mes žinom? Ar žmogus turi pakankamai patirties? Jis gal yra kažkoks autoritetas kažkur? Viskas yra paremta prielaidomis, kad mes dabar va prisipirksime dronų, pradėsime patys gamintis raketas ir Suvalkų koridoriuje įrengsime Maginot liniją.

Žinau, kad tikrai atsiras ką šitas įrašas nuoširdžiai supykdys, kad aš nedžiūgauju kartu ir tikrai bus noro apie tai parašyti komentaruose. Tai aš iš anksto tokiems noriu priminti, kad man giliausiai px jūsų isteriški šūkčiojimai ir galite nesivarginti.

Išvis pagalvojau, kad dėsiu daugiau pastangų, kad čia nerašinėčiau apie politiką. Nes politika pas mus yra šūdas. Yra kaip tas stendupas lietuviškas kur nejuokinga iš šikninių bajerių. Juk geriau būtų tą laiką skirti naudingiems kokiems dalykams.