Šimonytės kampanijos šūkis "stipri prezidentė - stipri Lietuva" keičiamas į "nepatinka - uostyk pympą"

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-03-04 19:32:00, skaitė 803, komentavo 5

Šimonytės kampanijos šūkis

Apie šūkius

Šūkis yra svarbu. Šūkis dažniausiai būna ašis visos reklaminės ar rinkiminės kampanijos. Geras šūkis turi viena fraze pasakyti "apie ką čia viskas".

Ir aišku, kad tas "stipri prezidentė - stipri Lietuva" yra apie tai, kad Šimonytė yra ala labai stipri asmenybė, tokia į kompromisus nesileidžianti politikė, tokia kur "jei reikės tai priims kokį nors nepopuliarų sprendimą". Bet tam parodyti jau buvo beveik visa kadencija. Premjerės pozicija ir šiaip yra ne tušinukus skaičiuoti. Progų buvo nemažai parodyti tą stiprumą. Aš gal nelabai sekiau dalykus, bet labiausiai iš tokių progų įsiminė žadėjimas atsistatydinti "jei partija nepersikraus" kai partija susidūrė su krizine situacija.

Bet vėlgi "komanda neapsižiūrėjo" ir paaiškėjo, kad putenas naudojo lygiai tokį patį šūkį savo kampanijai 2018 metais. Ty neapsižiūrėjo ne tik kas galvojo šūkį, bet neapsižiūrėjo ir tie, kurie jį tvirtino. Gavosi "neskanu" ir gavosi vėl "patyčios".

Fanai puolė komentaruose būti hipokritais (nes iš oponentų visada fainai juoktis, nefainai, kai juokiasi iš tavęs) ir pradėjo plėšyti maikę "nieka čia tokia", "o tai ką putenas gal patentavo tą žodžių kombinaciją?", "ko čia kabinėjatės?" ir taip toliau, ir panašiai.

Tačiau bet kuriuo atveju, po viso to džiaugsmo dėl labai greitai internetu surinktų parašų, ateis dar vienas toks nusivylimo momentas nes realiai tai galima buvo nesivarginti. Galima buvo pataupyti tuos pinigus rinkiminei kampanijai, plakatams ir tiesiog ramiai sau pasėdėti, arba tiesiog dalyvauti rinkimuose į EP kurie būtų pasibaigę laimingai.

Arba buvo galima kokių nors linksmų variantų sugalvoti. Kokių nors "nepatinka - uostyk pympą". Tik tokų kokių padaryti. Sudalyvauti kokioje nors pokalbių laidoje. Paprašyti partijos jaunimo, kad padarytų kokių memukų su šuniukais ar panašiais, kažką "geros dienytės-skanios kavytės" or smthng.

Nes ateina tas laikas kur kartosis istorija ir reikės balsuotojams save guosti apie tai, kad "konservatoriai visada ateina sunkiu laiku. Prieš tai jie Lietuvą gelbėjo per ekonominę krizę ir NEBIJOJO PRIIMTI NEFAINŲ, BET BŪTINŲ SPRENDIMŲ, o dabar buvo karas ir dėl to ten tie reitingai nukrito".

Visos reakcijos:

5050