Dabar žmogus "Maisto banke" galės gauti išmaldos "oriai", imituodamas "apsipirkimą"...

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2024-03-04 03:15:00, skaitė 865, komentavo 2

Dabar žmogus

Tarybiniai "maisto paketai" niekur nedingo. 230 000 "gerovės valstybės" piliečių gauna paramą maistu, kad galėtų pavalgyti. Jokiais mano gyvenimo laikais to nebuvo.

Dabar Maisto bankas "gėdos eiles" maskuoja "parduotuvėmis", t.y. atiduotuvėmis, kur žmogus galės gauti išmaldos "oriai", imituodamas "apsipirkimą". Jau įsteigtos 42 tokios "atiduotuvės".

Ateini tarsi apsipirkti, renkiesi iš to, kas padėta, bet mokėti nereikia. Toks tarsi komuniznas gaunasi. Kaip buvo specializuotos parduotuvės partiniams, kad galėtų skaniau pavalgyti, taip ir dabar specializuotos, bet tik tiems, kuriems trūksta pavalgymo.

Šiaip tai ne žmonėms tai gėdos eilės. Tai valstybei valstybinės gėdos eilės ir jokios "atiduotuvės" su visokiomis kortelėmis tos gėdos neužmaskuos. Nes tenai ateini išmaldos.

Tai, ką galvoja ir jaučia tie žmonės, matydami, kiek šimtų milijonų iššvaistoma "stadionams", igničiams, žaliesiems idiotizmams, kai kiekviena diena atskleidžia vis naują valstybės išvogimo skandalą, yra pati didžiausia iš visų įmanomų grėsmių valstybei.

O gal banko specialistas GN galėtų savo rinkiminės gerovės antrojo penkmečio programoje numatyti, kad mūsų mylimi užsienio bankai irgi įrengtų kokias nors nebetinkamų naudoti, apiplyšusių banknotų atiduotuves? Vis brangiems Lietuvos žmonėms būtų gerovė būtų arčiau.