Vytautas Landsbergis: kiniečiai yra vabalai

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2024-02-16 15:56:00, skaitė 994, komentavo 13

Vytautas Landsbergis: kiniečiai yra vabalai

Kai galvoji, kad labusų patriarchas Vytautas Mėšlas Landsbergis jau nebeturi kur žemiau nusileisti, bet jis tave ir vėl nustebina.

Galbūt ir tikriausiai nuo 1000 metų Kinija įsitikinusi, kad yra pati didžiausia žmonių skaičiumi, ir tuo viskas pasakyta. O iš tikrųjų nepasakyta, nes ko tu ten turi milijardus? Ar žmonių, kurie kuria kokį nors gėrį, ar vabalų, kurių tiesiog labai daug?

Kuo skiriasi labusas nuo xoxolo? net žemiausio išsilavinimo banderinis xoxolas turi kruopelytę žmoniškumo. Aišku, jis turi tiek pat gyvuliškumo kaip labusas, tačiau labusas pramuša xoxolą savo megalomanija. Savo noru parodyti gyvuliškumą visai planetai. Šituo atveju labusas užsipuolė sąlyginai pacifistinius kiniečius, nes žino, kad yra saugus po HATO sparneliu. Labusas taip niekad nepasakytų apie žydą, nes žydų labusai bijo. Pvz net pasirinko nuteisti saviškį Žemaitaitį už tai, kad anas pavadino žudikus žydus galvijais. Kas yra neteisybė, nes žydai yra žudikai.

Bet kaip gyventi vienoje visuomenėje su landsberginėmis padugnėmis? jų egzistavimas kasdieną sukelia nepakeliamą skausmą normaliems žmonėms. Teisingiau būtų juos sumesti į IL-76 ir nuboginti į Xanty-Mansijską, o iš ten baržomis į Novajos Ziemlios archipelagą ir laikinus lentų barakus. O toliau prašyti rusų, kad susprogdintų jiems virš galvos megatonos lygio termobranduolinį įrenginį. Nes tik milijono laipsnių karštis gali sunaikinti šitą žmonijos užkratą.

Bet lietuviai nėra įvaldę branduolinių texnologijų, todėl tektų problemą spręsti lietuviams įkandamomis texnologijomis. Lenino aikštėje iškasti duobęs 6x6m, atvesti oro padavimą po žemę, prikrauti stirtas rastų, viską padegti, o toliau imti tas visas Landsbergių, Garbačiauskaičių, Makaraityčių, Ramanauskų, Vytarų padugnes, pacifikuoti jas greitai atrabotkėje ir tada į ugnį. Ir gerėtis kaip jie rangosi degdami šventojoje ugnyje. Ant viršaus dar užmesti tuos visus Zingerus, Vinokurus, Kuklianskynes juos iškrapščius iš sinogogų. Mirkyti atrabotkėje jų nereikia, jie ir taip juodi.

O kas belieka? nereikia tikėtis, kad rusų denacifikaciją čia padėtų. Ji pritaikyta xoxolams ir labusams netiks. Be to, kaip gyventi su tokiomis Makaraitytėmis ir Garbačiauskaitėmis vienoje visuomenėje? juk jei jų užkrato dabar nepasmaugsi, tai teks smaugti jų išperų užkratą.