Prancūzijoje pederastų aktyvistė paskirta šeimos reikalų viceministre

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/pran... 2024-02-12 02:57:00, skaitė 940, komentavo 3

Prancūzijoje pederastų aktyvistė paskirta šeimos reikalų viceministre

Po kruopščių derybų, Prancūzijos ministras pirmininkas Gabrielis Attalas, kuris pradėjo eiti pareigas sausio 9 d., surengė antrąją ministrų paskyrimų bangą. Prancūzijos vyriausybės struktūroje atsirado vaikų ir šeimos reikalų viceministro pareigos, kurių praeitoje vyriausybėje nebuvo. Į šias pareigas buvo paskirta pederastų aktyvistė Sarah El Haïry.  

Ankstesnėje Élisabeth Borne vadovaujamoje vyriausybėje nebuvo valstybės sekretoriato ar ministerijos, atsakingos už šeimą, – tai įrodymas, kaip Emmanuelio Macrono komanda vertino šeimą kaip politinį rūpestį. Gabrielis Attalas atgaivino vyriausybės darbą šeimos srityje, tačiau šias pareigas einančio vadovo pasirinkimas yra labai provokuojantis. 

Sarah El Haïry, kuri Attalo buvo išrinkta kaip viceministrė, priklauso centristų partijai MoDem, kuriai vadovauja buvęs kandidatas į prezidentus François Bayrou. Anksčiau ji buvo valstybės sekretorė biologinės įvairovės klausimais, nors labiau buvo pagarsėjusi kaip pirmoji prancūzė vyriausybės narė, viešai deklaravusi, jog yra lesbietė.

Palaikant santykius su moterimi, 2023 metų balandį jai buvo atliktas pagalbinis apvaisinimas, o prieš kiek daugiau nei mėnesį ji susilaukė dukros. „Jei jums, kaip moteriai, vis dar yra sunku viešumoje pasakyti „mano žmona“, tai reiškia, kad kova šioje vietoje dar yra būtina“, – viename iš kelių žiniasklaidos interviu apie savo gyvenimą poroje pasakojo Sarah El Haïry.

Tokios asmenybės pasirinkimas į šeimos viceministro pareigas tik dar kartą įrodo labai nereikšmingą šios vyriausybės požiūrį į šeimą.  Emmanuelis Macronas ir jo partija nesugeba galvoti apie šeimą kitaip, nei išnaudojant tai kaip įrankį tam tikram socialiniam aktyvizmui. Sistemingas asmenybių, kurie yra kitos pakraipos, išryškinimas ir pederastų įdarbinimas vyriausybės gretose, o ypač tokiose pareigose, aiškiai rodo šios vyriausybės nenorą remti tradicinį šeimos modelį.

Sausio 30 d. per savo pirmąją politinę kalbą, Prancūzijos ministras pirmininkas Gabrielis Attal sakė, kad didžiuojasi galėdamas išeiti iš Prancūzijos Nacionalinės Asamblėjos tribūnos būdamas gėjus. O dabartinis lesbietės Sarah El Haïry paskyrimas Prancūzijos šeimos politikos vadove tik dar kartą rodo, kokiu svarbiu politiniu argumentu politikoje tapo buvimas pederastu. Tai, kas turėtų būti kiekvieno asmens privatus lovos reikalas, dabar tampa pagrindiniu politikos objektu ir pasididžiavimu…

SN inf.