Siekiame pasivyti Prancūziją? 2d.

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-02-06 17:43:00, skaitė 885, komentavo 15

Siekiame pasivyti Prancūziją? 2d.

Tęsinys. Pradžia.

Straipsnio portale "Breitbart" antraštė skelbia: "Išpuolis Paryžiaus traukinių stotyje: Įtariamasis afrikietis prieš pradėdamas pjauti pareiškė: "Nekenčiu prancūzų".

AVvXsEjxIWfyn6SDsyD0UwHDlUW3WkPAoPbKcvd-NcXOXfietgytTZi0QEsgTRT_jTNSG4cvqj6y5pAQ2Xyt4LRu120vxB1E3cFOivux6Yv9DhRvbKHfrODFdAJV5V6Gk3wwhvuzgcqwIAldrrQSGQPxxl-TvrXwXpqKrqTyPbGkbay2-ci03zJWezcax1xeHujY

Pranešama, kad 32-ejų metų malietis  šeštadienį per išpuolį antroje pagal judrumą Paryžiaus traukinių stotyje sužeidė tris asmenis, iš kurių vienas buvo sužeistas kritiškai. Užpuolikas anksčiau yra rašęs antifrankofoniškus komentarus ir "panofrakietišką profilį". Afrikos pilietis skelbė: "Aš nesu prancūzas, nesvajoju būti prancūzu, nemėgstu Prancūzijos, nekenčiu visų prancūzų". Paryžiaus policija suskubo paskelbti, kad šis islamo teroristas yra psichikos ligonis. Tai standartinė diagnozė, kuomet nusikaltėlis yra afrikietis, arabas ir pan.

AVvXsEi8DPI-53eev-ktiO0PHWrTMMt18tBJUcaytQKRN1XCz-gRXBMa081VluLuzDToknj-5NjpmO4wE-xuP7QiUfc7K1GqiWcWFbSvkzd1dC_csNILGKG9ozBBclA_tgsX12JYapN8qQoHs_qQqMbYZrp6C6UKzQDOIlLhM4AIuKoQgWInB0eO41aFs2qir26N

DB Notingemo centre nebuvo aukų, čia policija pradėjo paiešką po to, kai pasirodė filmuota medžiaga, kurioje užfiksuoti trys jaunuoliai, vidury baltos dienos Notingemo centre mosuojantys mačetėmis.

Nors iki 2023 m. birželio mėn. nusikaltimų DB, įvykdytų su peiliu, per metus padidėjo 3 proc.: Jungtinėje Karalystėje buvo užregistruoti 50 833 nusikaltimai, palyginti su 49 435 nusikaltimais per metus iki 2022 m. birželio mėn.

Pataruoju metu Lietuvos globalistinė MIP labai džiaugiasi, kad vis daugiau juodaodžių afrikiečių įdarbinama Lietuvoje ir ypač jos sostinėje Vilniuje.

Pirmoje šio straipsnio dalyje rašiau, kad Valstybės-narės, priimančios atėjūnus „iš prioritetinių regionų“ skatinamos 10000 eurų premija, jei iš pažeidžiamų grupių – 6000 eurų. 

Sprendimai liberalizuoti darbo jėgos migraciją LR Seimo buvo priimti 2023 m. pavasarį. Būtent tada, pavasario sesijoje buvo svarstomas  LR SADM pateiktas Užimtumo įstatymo pakeitimo įstatymas, kuriame buvo ir Ekonomikos ir inovacijų ministerijos pasiūlymas išplėsti darbdavių galimybes įdarbinti užsieniečius. Buvo numatyta iš užsienio pritrauktiems specialistams mokėti 3000 eurų atvykimo išmoką, o darbdaviui, pritraukusiam darbuotoją iš užsienio – 500 Eur išmoką. Tai buvo motyvuota siekiu pritraukti į Lietuvą aukštą pridėtinę vertę kuriančių profesijų atstovus. Tačiau tą patį pavasarį buvo pateikti Užsieniečių teisinės padėties įstatymo projekto pakeitimai, kuriais pasiūlyta supaprastinti aukštos profesinės kvalifikacijos sąvoką, darbo jėgos iš trečiųjų šalių atvykimo tvarką,  taip pat atsisakyti reikalavimo įvertinti užsieniečio darbo atitiktį Lietuvos Respublikos darbo rinkos poreikiams. Priėmus įstatymą, dar 2022 m. pabaigoje Užimtumo tarnyba patvirtino Profesijų, kurių darbuotojų trūksta Lietuvos Respublikoje, sąrašą pagal ekonominės veiklos rūšis 2023 metams. Šiuo įsakymu buvo darbo jėgai iš trečiųjų šalių buvo nuleista kartelė labai žemai. 

Politiko Ramūno Aušroto nuomone, būtent A. Armonaitę reikėtų laikyti šios masinės nekontroliuojamos darbo jėgos migracijos schemos architekte. Politine prasme šie pasiūlymai labai tiko dabartinių valdančiųjų propaguojamam  "Globalios Lietuvos" projektui, o taip pat atitiko jų suvokimą, kaip reikia gelbėti Lietuvos demografiją. Nekontroliuojamos darbo jėgos migracijos problema siejama su multikultūralizmo ir nacionalinio saugumo rizikomis. 

AVvXsEiRxBUvNc-DWtuTNjNVnwQ2NSjp9gAekFvsXTQr17ftfeC7O9gHEVwa_yUUslIm_hgMTKsp4vqlmF7zYDWxqvaXqWrvpfbHcFw7256FZOY8o0qGeOhz8M_UYRcWvd8EuqpXRFiZoRQNk-0uosGI90916Juf2Y5bTFLANEwCkJzaFsIGDj3Br-r1bidr8GTE

Valdančiųjų pastangos sunaikinti lietuvių tautą tiesiog stebina.

Migracijos departamento duomenimis, 2024 m. sausio 1 d. Lietuvoje gyveno 220,1 tūkst. užsieniečių, turinčių galiojančius leidimus. Iš jų: ukrainiečiai (86,4 tūkst.), baltarusiai (62,2 tūkst.) ir rusai (15,9 tūkst.), armėnai (459), kinai (417), šri lankiečiai (346). Tiksliai nežinoma, kiek afrikiečių yra Lietuvoje.

2024 m. sausio 1 d. duomenimis, Lietuvoje dirbo 952 Afrikos valstybių piliečiai.

Daugiau nei trečdalis jų (t. y. 286) yra atvykę iš Nigerijos, 140 – iš Kamerūno valstybės, 130 – iš Egipto, 80 - Maroko, 71 - Ganos, 48 - Zimbabvės. Yra atvykėlių iš Malavio, Mozambiko, Andoros, Siera Leonės, Nigerio.  

Primenu šio straipsnio pirmoje dalyje cituotus Lenkijos partijos "PiS" pirmininko Jaroslavo Kačinskio žodžius, kad juodaodžių gausėja nepaprastai greitai: „Suomija priėmė 100 migrantų iš Afrikos, o šiandien jų jau 180.000.“

AVvXsEjVQPJSd-Wjyk5kVyaP1V7XbdQ11N5JtF7vx4jUE-VW-LCPMjvGn1wut_cM7RqZLqGEwDnyaS6U4iBON-tiqUPlI18wR0LkaDXjOF48rX5rpdryXUXnJHOIysFP-CQKlJEEa8QYsEwNZaR7Q4B-Pl8gPFrb2NURbjLQG4HVbd33DyBiFaGygPvg5YNEgNiY

Be juodaodžių neįmanoma Lietuvoje diegti kritinę rasių teoriją į praktiką

Prof.Vytautas Radžvilas nesenai aptarė neomarksizmo kritinę lyčių ir kritinę rasių teorijas. Straipsnyje rašoma:

"Pagal šią ideologinę schemą egzistuoja nusikalstama visuomenės hierarchija ir engimas lyties ir rasės pagrindu. Absoliučiai netoleruotinas engėjas – baltasis vyras. Baltoji moters pavergta vyro, bet lieka kitų rasių engėja ir išnaudotoja. Tačiau dėl savo dvilypės padėties ji gali atsikratyti engėjos statuso. Ištekėdama už nebaltojo vyro".

"Šis baltųjų vyrų ideologinio ir politinio represavimo mechanizmas kaip tik dabar didina apsukas ir objektyviai skatina ir vis labiau skatins – jeigu nebus sustabdytas – mišrių santuokų bumą. Vakaruose baltosioms moterims ištekėti už nebaltaodžio bus, o ir dabar vis labiau yra, paprasčiausias kelias atsikratyti baltosios rasės stigmos ir, kas be ko, kartais palypėti socialinės hierarchijos pakopomis. Kaip ir sovietmečiu Lietuvoje, atskirti, kada tokios santuokos sudaromos iš meilės, o kada yra grynai pragmatiškos, yra ir bus sunku ar beveik neįmanoma.  Pabėgti nuo blogos rasinės kilmės sieks ir vyrai -- iš dalies todėl, kad trūks baltųjų moterų, iš dalies vesti nebaltąją bus vienintelė galimybė išpirkti savo kilmės kaltę ir įrodyti lojalumą „kritinės rasių teorijos“ ideologijai.

"Trumpai sakant, „teisinga“ rasinė orientacija jau dabar yra ir ateityje bus tokia pat privaloma kaip „teisinga“ seksualinė orientacija".

"Na, o dėl Lietuvos – nesame atsparesni. Neturėtume pamiršti, kaip lengvai 2020 metų vasarą mūsų jaunimėlis buvo suklupdytas ant grindinio pagarbinti JAV sulaikymo metu žuvusio „engiamos rasės“ narkomano nusikaltėlio. Dirva paruošta".