Lietuvos teisėsauga: 25 mln € vagystę įvykdžiusio sukčiaus dar tik RUOŠIAMASI ieškoti

Autorius: Vytautas Abraitis Šaltinis: https://www.facebook.com/vytau... 2024-02-02 15:47:00, skaitė 1059, komentavo 9

Lietuvos teisėsauga: 25 mln € vagystę įvykdžiusio sukčiaus dar tik RUOŠIAMASI ieškoti

Ką parodė "praloštų" pinigų istorija:

1. Neveikia jokia lošimų priklausomybės prevencija

2. Neveikia jokia 3000€ grynųjų mokėjimo riba, kaip prevencija pinigų plovimui. O yra tarnyba. Etatai. Žmonės stumdo popierius.

3. Neveikia saugiausia investicija- į pensijų fondus, idant užtikrinti orią senatvę. O yra tarnyba, etatai, žmonės sėdi prie kompų

4. Parodė, kokie fariziejiški mėšliūkščiai yra pensijinius fondus valdantieji - pensijai kaupusiems žmonėms nenori atiduoti pinigų?? Nes nemokės naudotis??? Sukels infliacihą??? O jūs, mėšliūkščiai- mokate?

5. Neveikia Lietuvos teisėsauga. 25mln € vagystę įvykdžiusio sukčiaus dar tik RUOŠIAMASI ieškoti... O yra ohoho kokia tarnyba, kiek etatų.

6. Dabartinių valdančiųjų teisinis stogas įgalina vykdyti BET KOKIOS apimties vagystę. Ypač, jei sukčius- Stepukonio pavyzdys- tiesiogiai susijęs su Landsbergių klanu.

7. Vilniaus savivaldybė- visiškai mentaliai neįgalių sukčių rankose. Klausimas- kas tada negerai su vilniečiais, nuolat renkančius į vakdžią sukčius

8...50 punktų galima prirašyti. Tai knygos verta istorija, rodanti valdžios, žmonijos degradaciją.

Esmė: pinigus reikia laikyti prie savęs. JOKIE fondai yra nepatikimi (skaudi mano paties patirtis 2008m). Leisti pinigus tam kam norite. Dabar.

Šiandien ryte, vedžiodamas šunį, prie Atkuriamojo Seimo rūmų nufotkinau trumpam iš mūšio ties Avdiivka grįžusį Stepukonį su Benkunsku.

P.S. niekas neakcentuoja- bet kaip ŽIAURU! Kai sukčius vagia iš sukčiaus- kuinia, sukčiaus įmonė iš kito sukčiaus įmonės- kuinia, sukčius, iš kokios tai komercinės įmonės- na ne taip žiauru, o čia- IŠ PENSIJŲ FONDO!