Remigijus Žemaitaitis: Vertybių politika pagal Ingridą Šimonytę

Autorius: Remigijus Žemaitaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/Remig... 2024-01-30 02:50:00, skaitė 1006, komentavo 7

Remigijus Žemaitaitis: Vertybių politika pagal Ingridą Šimonytę

Štai kaip “gerai” dirba Šimonytės pasirinkta VMVT vadovė!

Žinia, apie draugiškojo Taivano primtus sprendimus Lietuvos atžvilgiu t.y. drausti paukštieną iš Lietuvos. Manęs ši naujiena jau visai nebestebina, o reikia suprasti, kad pasirinkus “savo” žmogų į VMVT vadovės poziciją, mažų mažiauska reikia kompetencijos bei supratimo. Pastačius vadovę- Audronę Mikalauskienę matome žmonių atleidimus, mobingą, masinį žmonių išėjimą iš darbo, regionų ardymą ir nesusitvarkymą su użkrečimųjų ligų kontrole, nors ir Afrikoje stažavosi...

Pasekmės yra didelės, o nutylima, kad daug šalių atsisako lietuviškos paukštienos, kiaušinių ir jų produktų tokios šalys kaip: Japonija, Amerika, Taivanas net ir Europos didieji perdirbėjai. Lietuviška paukštiena ir jos produktai tampa jau nesaugūs tarptautinėje arenoje dėl prastos VMVT kontrolės, o tai dėl žmogaus - vadovės nekompetencijos. Didžiuliai nuostoliai pukštienos įmonėms (draudimas išvežti produkciją ir pardavinėti) o Lietuvos ūkiui už šios ligos likvidavimą ir sunaikintus produktus Lietuvos Vyriausybė ir Lietuvos gyventojai turės padengti milijoninius nuostolius atsiradusius dėl šios ligos likvidavimo bei eksporto uždraudimo. Dalis įmonių jau dabar negali eksportuoti šių produktų dėl ribojimų.

VMVT vadovė - net nesugebėjo laiku ištransliuoti vartotojams apie nesaugius pagamintus produktus iš šios užkrėstos pukštienos (Beatos koldūnai ir t.t). Kiek dar kitų maisto produktų buvo pagaminta iš šios paukštienos, tačiau šia informacija net nesidalino.

Paklauščiau kiek pinigų ir laiko kainavo atverti šias eksporto rinkas, tačiau Koncervatorių žmones paskirti sugeba akimirksniu viską sugadinti. Kas prisiims atsakomybę ?

K. Navickas ar A. Mikalauskienė, o gal ir Šimonytė, tai juk Jos pasirinkimas buvo skirti šį żmogų.

Taip atsitinka, kai priimamas žmogus Tarnybos ardymui, “savų”žmonių susodinimui ir įvairių projektų globojimui. Maisto sauga, ekspertiniai žmones, kurie atleidžiami ir net nepagalvojama apie artėjantį pirmininkavimą, tokie jau Koncervatoriai. Mieli ponai, kas prisiims atsakomybę už nekompetenciją ir aplaidumą ? Stebėkime ar koncervatoriai metinius naujos vadovės pasiekimus įvertins gerai, labai gerai ar puikiai?!

Vertybių politika pagal I. Šimonytę!!!