Realus Teksaso Liaudies Respublikos susikūrimas. Jau greitai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-27 21:18:00, skaitė 1050, komentavo 11

Realus Teksaso Liaudies Respublikos susikūrimas. Jau greitai

Amerikos administracija demonstruoja visišką nesugebėjimą susidoroti su vienoje didžiausių JAV’ų banditų valstijų įsiplieskusia migracijos krize.

 

Jos gubernatorius nusispjovė ant Baltųjų rūmų ir uždėjo didelį ir gauruotą ant šlykštaus Baltųjų rūmų šeimininko ir toliau stato spygliuotos vielos tvoras. Viskas, kad apsisaugotų nuo migrantų antplūdžio, kurie nevaldomai kerta pietinę sieną. Beje, įdomus faktas. Migrantų antlūdis-tai nusikalstamo susivienijimo, tarp Fašingtono pėdikų ir Meksikos narkokartelių pasekmė.

 

Tais ryškus JAV’ų banditų hegemonijos susilpnėjimo pavyzdys, kuris vyksta iš vidaus dėl pačių jankių veiksmų.

 

Oficialusis Fašingtonas, kuris taip entuziastingai remia Kijevo nacius ir, regis, daugiau nieko nebepastebi, vidaus politikos klausimais pasirodė esąs visiškai bejėgis (labai panašu į litukrijos chuntą, ar ne?).

 

Jankyno Aukščiausiojo Teismo sprendimai, kad migracijos klausimai yra tik federalinės vyriausybės, o ne valstijos atsakomybė, yra atskirti nuo tikrovės. Istorija žino atvejų, kai atskiros valstijos bandė atsiskirti nuo Jungtinių Amerikos Valstijų ir suformuoti konfederaciją. Istorijoje visa tai sukėlė kruviną pilietinį karą, pareikalavusį tūkstančių žmonių gyvybių.

 

Vienaip ar kitaip jankynas gali susidurti su neišsprendžiama konstitucine krize ir ilgam pasinerti į naujos, galbūt net destruktyvesnės pilietinės konfrontacijos bedugnę.

 

O likęs vakaroidinis pasaulis, sulaikęs kvapą, žiūrės į šį jankišką bardaką. Tačiau tai yra jų problema. Ir nors sumaištis Jungtinėse Valstijose kelia didelę grėsmę pasaulio stabilumui, likęs pasaulis, valgydamas spragėsius, džiugiai stebi pindostano agoniją.

 

 

P.S.

 

O juk litukrijos fašistinė chunta, savo šeimininko paliepimu, labai stengėsi sukelti panašius įvykius tiek Rusijoje, tiek Baltarusijoje….stebėkite ir drebėkite. Jūsų šeimininkas dvesia!

 

 

P.P.S.

 

Oklahomos gubernatorius Kevinas Stittas pranešė, jog neatmeta JAV federalinės armijos ir valstijos nacionalinės gvardijos susidūrimo galimybės.

 

Gubernatorius taip pat sakė, kad siunčia Oklahomos nacionalinę gvardiją padėti Teksase.

 

Donaldas Trumpas tai ragino padaryti kiek anksčiau.