Verslo planas - rekomendacijos kaip pradėti sukčiavimo verslą. Darbas nesunkus ir pelningas.

Autorius: Raimondas Šimaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/1Raim... 2024-01-22 00:49:00, skaitė 718, komentavo 0

Verslo planas - rekomendacijos kaip pradėti sukčiavimo verslą. Darbas nesunkus ir pelningas.

Vietoje to, kad atiduoti vaikui pinigus, sukčiuvienė pasisamdė advokatą ir Respublikoje paneigimus spausdina (https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/sukciuviene-socialiniuose-tinkluose-isvadinta-moteris-is-tikruju-pati-yra-nukentejusioji/).

Pradedu manyti jog sukčiaus amatas visai neblogas, Lietuvoje tuo visai verta užsiimti, nes Lietuvos policija ne tai kad neieško smulkių sukčių, bet galimai ir dengia, nes komentaruose kažkas rašė jog ieškoma sukčiuvienė pati policininkė.

Kaip teisingai užsiimti sukčiavimu, kad Lietuvos policija jums nieko nepadarytų? O jie ir nedarys.

1. Sukuriate bendrininkų grupuotę.

2. Atsidarote keletą sąskaitų virtualiuose bankuose, pvz.: Airijoje, Anglijoje

3. Atsidarote sąskaitas Lietuvos bankuose kurie nesilaiko Lietuvos bankas nustatytų antiteroristinių ir pinigų plovimo įstatymų, pvz.: Luminor bankas.

4. Pasiskirstote vaidmenimis.

5. Prisikuriate FB anketų

6. Pradedate prekiauti nesamais daiktais, kurių kaina iki 250eurų, kad policijai nelabai būtų įdomu.

Schema turi veikti taip:

Skelbikai prikelia skelbimų įvairiose skelbimų lentose ir prasideda "prekyba" Užkibus aukai, duodamas sąskaitos numeris su neva skelbiko vardu ir pavarde, bet pinigų surinkėjo/os sąskaitos numeriu. Taip, yra bankai kurie dėję ant Lietuvos bankas ir leidžia priimti pavedimus bet kokiu išgalvotu vardu ir pavarde.

Surinkėja/as gauna pinigus ir pasilikusi/ęs simbolinę sumą sau, kad pagauta nesukeltų įtarimų, perveda pinigus toliau. Surinkėjų pageidautina kad būtų kuo daugiau, nes nukentėjusiesiems pradėjus bruzdėti, bankas gali blokuoti sąskaitą. Tad kad verslas nuo nulio nestrigtų: kuo daugiau sąskaitų, tuo geriau.

Kai apgauti žmonės pradeda bruzdėti, anketą su išgalvotais duomenimis ištrinate, o tikri pinigai lieka jums. Tada, žmonės kreipiasi į Lietuvos policija kuri paprastai atsako: tokio žmogaus neradome, anketa ištrinta. Viskas.

Į nesklandumus nekreipiate dėmesio ir dirbate toliau, su kitomis anketomis.

Apie šį atvejį policijai pranešta dar pernai, lapkričio mėnesį. Sukčiuvienę - pinigų surinkėją radau, policija neranda.

Arba, sudėtingesniu atveju, kaip kad šį kartą nutiko, kažkas (ne policija) gali surasti pas ką nuėjo pinigai. Tokiu atveju iš anksto turite pasirūpinti legenda. Susirašote neva jums pasiūlė darbą, pasirūpinate keletą legendų ir pirmyn, kvailiukams sueis. Viskas, byla baigta.

Ai, tiesa, dar pasisamdote advokatą kuris visus, kurie pradeda ieškoti tų kas apgaudinėja vaikus, pradėtų gąsdinti, nes neva pinigų surinkėja pati auka, jį pasiimdavo tik nedidelį procentą sutartos sumos, o kitus pinigus pervesdavo toliau.

Pinigų advokatui yra, nes juk verslas nuo nulio, pinigai už nieką. O ir apgautųjų gali būti gerokai daugiau, todėl visada pigiau samdyti advokatą, nei grąžinti vaikui 235€.

Ar aš teisingai suprantu, jog dalyvavimas organizuotoje nusikalstamoje grupuotėje dabar vadinasi ne bendrininkavimas, kaip tai numatyta baudžiamojo kodekso 24 str. o AUKA?

Sveikinu advokate, duok penkis. Aš čia visokių pokštų prisigalvoju, bet tokio gero nebūčiau sugalvojęs.