Ohmano rūpestis – Lietuvos vaikų ramybė iki galo, amžiams

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/ohmano-ru... 2024-01-21 23:55:00, skaitė 1079, komentavo 4

Ohmano rūpestis – Lietuvos vaikų ramybė iki galo, amžiams

Dar prieš kelis metus oficialus Lietuvos atstovas Ukrainos kare su Rusija Jonas Ohmanas yra informavęs, kad jam ir jo vadovaujamai firmai „nėra šiuo metų ribų, ką galima nuveikti“. Tačiau pagrindinė sėkmingos, neribotų galimybių veiklos sąlyga – tai Lietuvos gyventojų pareiga nuolatos skirti pinigus jo firmai, aukoti šiam reikalui be sustojimo.

Po 2022 m. vasario 24 d., kuomet Rusija pradėjo intensyvius kariniu veiksmus visoje Ukrainoje, Lietuva skyrė vis didesnę paramą savo broliams ir sesėms slavams ukrainiečiams.

Teigiama, kad šiuo metu Lietuvos pagalba Ukrainai jau siekia apie pusantro milijardo eurų (penkis milijardus litų).

2022 m. kovo mėnesį valstybinio transliuotojo propagandos senolė (žodžio bybianosis išradėja) Rita Miliūtė paklausė oficialaus Lietuvos atstovo Ukrainos kare su Rusija J. Ohmano – kiek Lietuva jau skyrė paramos šiandien ukrainai, kuri kariauja ne tik už savo laisvę, bet ir už visos Europos?

„Bendrai paėmus kažkur nuo apie 25 milijonus eurų visumoj, bet tikrai noriu raginti, kas nori, pavyzdžiui, iš įmonės aukoti ten kokius 5 ar 10 tūkstančių tikrai neabejokit, mums reikia ir mes naudosim“, - tąkart atsakė J. Ohmanas.

Jis atskleidė, kad nėra jokių ribų, kad galima nuveikti su aukojamais pinigais jo firmai „Blue Yellow“. Pasak laisvės gynėjo, kuo daugiau bus skirta pinigų, tuo ramiau mes ir mūsų vaikai gyvens per amžius.

„Dešimt tūkstančių nuo jūsų įmonės mums dabar čia yra aukso vertės. Ir supraskim tai, kad jeigu mes čia dabar atidirbsim, tiesiog mes gyvensim ramiai amžiams tiesiog, mūsų vaikams būtų ramybė iki galo“, - pasakojo J. Ohmanas.

Ohmano%20komanda.jpg

Tuo pat metu švedas lietuvius ragino aukoti ir kur kas didesnes sumas.

„Jeigu jūsų įmonė turi šimtą tūkstančių – permeskit, padirbėsim“, - pokalbio metu sveikas apetitas augo J. Ohmanui.

Tie, kuri neturi tokių sumų, buvo raginami aukoti trumpuoju numeriu mažesnėmis sumomis ar tapti aukojimo prenumeratais (prenumeratoriais – ekspertai.eu past.), kad firmą „Blue Yellow“ kiekvieną mėnesį pasiektų keletas reikalingų, aukso vertės milijonų.

Pašnekovas neslėpė, kad jo firma yra pajėgi supirkti viską, kas yra reikalinga iš visos Europos.

„Mes galim vežt lėktuvais tiesiog, ko reikia“, - neslėpė švedas.

Pokalbio metu J. Ohmanas taip pat atskleidė, kad jis ir jo bendražygiai daug geriau žino įvairių niuansų, negu NATO ar Ukrainos kariuomenė, todėl pinigus geriausia skirti būtent firmai „Blue Yellow“, kuri jau kokybiškai pasirūpins pagalba kariaujančiai Ukrainai.

Pinigus skirti firmai „Blue Yellow“ galite paspaudę nuorodą ČIA.

Susiję:

Ukrainos gynėjas kviečia kuo skubiau pakeisti Salomėjos Nėries mokyklos pavadinimą

Žodis bybianosis prigijo, ar prigis žodis burnišangis?

bibia-01.jpg

Termino BYBIANOSIS išradėja Miliūtė susigraudino

Seimo NSGK pirmininkas nevertina užsieniečių veiklos Lietuvos teritorijoje

bakas.jpg