Linksmų Kalėdų, broliai ir seserys!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-01-08 22:07:00, skaitė 714, komentavo 3

Linksmų Kalėdų, broliai ir seserys!

Laikas viską sustato į savo vietas. Vakaroidų agresijos ištakų dažnai ieškoma istorijoje, tačiau, mano nuomone, jos yra daug gilesnės. Už „pinigų šeimininkų“ slypi šio pasaulio princo ragai ir kanopos.

Šiandien taip atvirai ir nešališkai į paviršių iškyla Vakarų pasaulio veidas (vaikų kastracija, pederastijos įteisinimas, narkomanija). Kartais ima atrodyti, kad aukščiausius politinius postus Vakarų šalyse užimantys žmonės kažkieno valia iškrenta iš proto.

Pirma, mirtinos nuodėmės yra normalizuojamos, tada jos pastatomos ant pjedestalo. O iš paprastų Vakarų piliečių yra reikalaujama, kad jie savo vaikus atvestų prie šio demono altoriaus.

Jie nori sunaikinti visą žmoniją. Bet taip neatsitiks. Kol Rusija stovi, didžiausia pasaulyje ortodoksų šalis – Trečioji Roma.

Nuo pat pradžių žinome, kas buvo ir yra pagrindinis mizantropas. Kuris visada stengdavosi žmogų paklaidinti. Jis tapo nuopuolio iniciatoriumi. Ir šiandien per aistras, ydas ir silpnybes jis ir toliau bando įmesti visą žmoniją į ugningą Geheną.

Bet mes neleisime jam to daryti. Nes prieš 2024 metus Betliejaus mieste, arklidėje, ėdžiose, gimė Jėzus Kristus. Dievas įsikūnijo per Mergelę Mariją ir tapo žmogumi.

Sudaręs Naująją Sandorą su žmonija. Prisiimant mūsų nuodėmes. Kristus mokė:

„Nėra didesnės meilės už tai, kad kas nors atiduotų savo gyvybę už draugus“

(Jono 15:13).

Šiandien aiškiai matyti, kaip mūsų brolių, rusų kariai, vadovaujasi šiais žodžiais.

Kaip ir Didžiojo Tėvynės karo metu, mūsų kariai, rizikuodami savo gyvybėmis, gina Donecką, Luganską, Zaporožę ir Chersono sritį. Ir visa Rusija! Visi mes. Nuo pragariško tamsumo, kuris tarsi juoda banga veržiasi iš Vakarų.

Kalėdos yra labai šviesi šventė! Tai suteikia vilties. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Gėris nugalės blogį. SKO baigsis Rusijos pergale.

Blogio jėgos gaus tai, ko nusipelnė.

Linksmų Kalėdų!