Galimai bybčiulpys Oleg Šurajev kviečia į dvikovą galimai pusprotę Aušrą Maldeikienę. Kur mano popkornas?

Autorius: Oleg Surajev Šaltinis: https://www.facebook.com/suraj... 2023-12-31 20:15:00, skaitė 1034, komentavo 4

Galimai bybčiulpys Oleg Šurajev kviečia į dvikovą galimai pusprotę Aušrą Maldeikienę. Kur mano popkornas?

Labai suerzino jau ne pirmą kartą Maldeikienės asmeninis puolimas ir šlykštus "kai tas gėrė, aš rašiau knygas". Kai aš dar nebuvau gimęs, ji gėrė universiteto laikais - ir juokinga, ir absurdiška. Liūdna dar, kad Aušra nėra kažkoks blogas žmogus, bet vaidina kažkokią auką - skambina rusams atsiprašyti, kad privatus kino teatras atšaukė rodymą filmo, kurio platintojai yra susiję su rusišku kapitalu ir tai įrodyta. Kai pasakiau, kad politikai turi suprasti daugiau niuansų - ypač kai išmanai ekonomiką - prasidėjo asmeniniai puolimai.

Kitas dalykas, labai liūdnas: Aušra turi suprasti - mano asmeninis gyvenimas ir mano priklausomybės nėra viešo politiko reikalas, juolab kai kalbu apie tai atvirai ir aktyviai prisidedu prie kovos prieš stereotipus apie psichinę sveikatą. Apskritai, Aušros tonas ir noras pamokyti "jaunesnį" yra šlykštus sovietinis įprotis, maždaug "ką jis sau leidžia", ir taip pat bandymas vietoj argumentų naudoti amžiaus kortą ir savo statusą. Asmeniškai palaikiau Aušrą labai ilgai ir toleravau jos keistus asmeninius išpuolius, bet ji elgiasi šlykščiai ir kvailai. Galima nesutikti su nuomonėm, galima laikyti mano bajerius durnais/amoraliais/neskoningais ir t.t. Bet traukti kortą priklausomybės, su kuria kovoju ir tą darau pakankamai sėkmingai , yra dugnas, tiesiog šlykštus dugnas ir politikė tai daro viešai. Norit Aušra Maldeikienė pakalbėti argumentuotai?

Abejoju, ar atlaikysit, juolab kai per ilgai gyvenat komforto zonoje Europos Parlamente, kas politikams yra savotiška sanatorija su krūvom privilegijų, o naudoti savo balsą bandant sumenkint žmogaus praeities priklausomybes - čia šūdas ir galimai pretenduoja patekimo į galimai gandonų 2025 metų kalendorių. Iki.

Rytoj jau lygiai lygiai 6 metai kai negeriu ir rekomenduoju visiems negert ir tvarkytis su savimi.